• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Wedstrijdbal sponsor: Voorbrood Meubelen

  1 okt 2020
 • Voorbrood Meubelen is een echt gerenommeerd familiebedrijf. De wortels van het bedrijf liggen in Rotterdam. In 1954 werd er voor het eerst een kleine showroom ingericht met plaats voor twee kasten en twee banken. Dit bleek een schot in de roos. Voorbrood Meubelen groeide snel uit tot een begrip in de regio.

  Wij bieden een totaal assortiment waarin alle stijlen vertegenwoordigd zijn, van landelijk, klassiek en lifestyle tot modern. Ook voor het inrichten van uw slaapkamer kunt u bij ons terecht en hebben wij een uiteenlopend aanbod. Voorts hebben wij een uitgebreid assortiment relaxfauteuils - waaronder speciale maatwerkfauteuils - met of zonder sta-op functie.

  Wij kunnen naast ons showroom assortiment ook bijna alles leveren en bieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast hebben we een uitgebreid service pakket en beschikken we over een eigen stoffeerderij. Ook voor mooie decoratie artikelen kunt u bij ons terecht in onze Decoshop.  

  Wij nodigen u graag uit voor een lekker kopje koffie om in een ongedwongen sfeer van onze showroom te komen genieten.

  Bij Voorbrood Meubelen vindt u kwaliteitsmeubelen tegen de scherpste prijs met een uitmuntende klantenservice. De showroom is inmiddels uitgebreid tot meer dan 6000m2, dus kom snel eens langs, u vindt altijd wat u zoekt! 

  Voorbrood Meubelen

  Dorpsstraat 119, Zevenhuizen

  info@voorbrood.nl

  0180-631111