• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Wedstrijdbal sponsor: Restaurant Amici

  11 sep 2020
 • Wanneer u zin heeft in heerlijk Italiaans eten zoals pasta of pizza, kunt u uitstekend bij restaurant Amici in Den Haag terecht.

  Wij brengen een stukje Italië aan tafel in de vorm van heerlijke Italiaanse gerechten en de lekkerste wijnen. Alles om te zorgen dat het gerecht een genot is voor uw smaakpapillen.

   

  Genieten van authenthiek Italiaans eten in Den Haag

  Als u een liefhebber bent van de Italiaanse keuken, zoals een unieke pasta, kunt u uw hart in ons restaurant in Den Haag ophalen. Op onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Start met een voorgerecht zoals vitello tonnato of brood geserveerd met tapenade. Geniet daarna van uw favoriete pizza, pasta, vlees- of visgerecht. Maak het diner helemaal compleet door af te sluiten met een verrassend dessert. Wat onze gerechten uniek maakt, is dat er een aantal vis- en pastagerechten aan tafel worden bereid. Zo krijgt u naast een heerlijk gerecht, ook een unieke show voorgeschoteld!

  Met liefde bereid

  Al onze gerechten worden met liefde bereid. Dagelijks zijn wij op zoek naar verse ingrediënten om het lekkerste Italiaanse eten in ons restaurant in Den Haag voor u te bereiden. Bekijk alvast onze uitgebreide menukaart en zoek uw lievelingsgerecht uit. Gevonden? Kom dan langs in ons Italiaans restaurant waar wij u een verrassende pasta, pizza of ander gerecht voorschotelen. Wees zeker van een tafel door vooraf uw reservering te plaatsen.