Clips Fotografie

• VV Groeneweg Coronaregels - Update!

4 jun 2021
  • Beste spelers en ouders/verzorgers,

Met betrekking tot Corona gelden op V.V. Groeneweg de volgende regels en afspraken:

Ten eerste willen wij benadrukken dat:

• Wanneer iemand in het gezin/huishouden positief getest is, alle andere gezinsleden in thuisquarantaine dienen te gaan.
    • Wanneer een speler of ouder klachten heeft i.c.m. koorts en benauwdheid, deze niet welkom is op de vereniging. U wordt geacht zich te laten testen.

Trainingen

• Tijdens de trainingen zijn alleen de spelers en hun trainers welkom op het complex.
    • Ouders kunnen hun kinderen:
    • Afzetten en weer ophalen op de parkeerplaats aan de Knibbelweg
    • Voor de jongste spelers geldt dat de ouders hun kind tot aan het hek kunnen brengen, waarna zij ook het terrein direct weer dienen te verlaten.
    • Wij adviseren u om uw kind een bidon met water mee te geven.

Thuiswedstrijden

• Ouders/ vrienden/ toeschouwers zijn niet welkom op het terrein.
    • Alleen trainers en leiders mogen bij de wedstrijd aanwezig zijn.
    • Daarnaast, indien van toepassing, grens- scheidsrechters of spelbegeleider.
    • Voor de gasten van VV Groeneweg geldt dat naast de leiders en grensrechter, ook de begeleiding van de spelers het terrein op mogen (uiteraard hopen wij dat u ervoor zorgt dat u met zo min mogelijk personen naar onze vereniging komt)
    • In het clubhuis bent u (iedereen van 13 jaar en ouder) verplicht om een mondkapje te dragen)
    • De kantine is open (de keuken blijft gesloten). U wordt verzocht om de kantine direct te verlaten na het kopen van een drankje of een versnapering
    • De kleedkamers en douches zijn toegankelijk. Wij verwachten dat de leiders zicht houden op de anderhalve meter regel. Dus niet te veel spelers tegelijk in de kleedkamers.

Uitwedstrijden

• Indien mogelijk heeft het de voorkeur om zo veel mogelijk te carpoolen naar uitwedstrijden. Het advies is om in de auto mondkapjes te dragen.
    • De ouders die rijden, mogen wel bij de wedstrijd blijven kijken. Zij vallen in dit geval onder de begeleiding. Het gaat hier dan om een minimaal aantal ouders dat nodig is om te brengen en halen.
    • Check voor het maximaal aantal personen/begeleiding de coronaregels in de voetbal.nl app (zie afbeelding onderaan dit artikel) of op de website van de voetbalclub waar u naartoe gaat.
    • EĆ©n van de begeleiders wordt gevraagd om als grensrechter op te treden (vanaf de JO13 en hoger)
    • Mocht u als ouders liever uw eigen kind brengen en halen, dan kunt u niet op het terrein van de betreffende voetbalvereniging wachten. U kunt dan in de auto blijven of u kunt heen en weer rijden.

Algemene mededelingen en afspraken

• U kunt onze vereniging alleen betreden via de hoofdingang aan de Knibbelweg.
    • Iedereen (vanaf 18), die het terrein van VV Groeneweg wil betreden, wordt gevraagd zich te registreren bij de bestuurskamer.
    • Wij verwachten dat iedereen de aanwijzingen van de coronacoƶrdinator (bevindt zich bij de in- en uitgang van ons terrein) opvolgt.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en Jeugdbestuur
    V.V. Groeneweg

jeugd@vvgroeneweg.nl

NA DE TRAINING OF WEDSTRIJD WORDEN DE SPELERS EN BEGELEIDERS GEACHT HET TERREIN DIRECT TE VERLATEN.