Clips Fotografie

• VV Groeneweg Coronaregels - Update!

30 sep 2020
  • Beste spelers en ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag 28 september gelden per dinsdag 29 september 18.00 uur de volgende regels en afspraken op V.V. Groeneweg:

Informeren van de vereniging
    Wij vragen alle leden om bij een positieve uitslag van een coronatest, dit door te geven aan het (jeugd) bestuur, zodat er een adequate informatievoorziening kan worden opgestart. Wanneer er sprake is van een speler die positief getest is, worden de spelers/ouders, trainers, leiders en eventuele andere betrokkenen van het betreffende team op de hoogte gesteld door het (jeugd)bestuur.

Daarnaast willen wij nogmaals benadrukken dat:

• Wanneer iemand in het gezin/huishouden positief getest is, alle andere gezinsleden in thuisquarantaine dienen te gaan.
    • Wanneer een speler of ouder klachten heeft i.c.m. koorts en benauwdheid, deze niet welkom is op de vereniging. U wordt geacht zich te laten testen. Bij een negatieve uitslag mag de speler/ouder als hij/zij 24 uur klachtenvrij is weer op de vereniging komen.

Trainingen

• Tijdens de trainingen zijn alleen de spelers en hun trainers welkom op het complex.
    • Ouders kunnen hun kinderen:
    • Afzetten en weer ophalen op de parkeerplaats aan de Knibbelweg
    • Voor de jongste spelers geldt dat de ouders hun kind tot aan het hek kunnen brengen, waarna zij ook het terrein direct weer dienen te verlaten.
    • Wij adviseren u om uw kind een bidon met water mee te geven.

Thuiswedstrijden

• Ouders/ vrienden/ toeschouwers zijn niet welkom op het terrein.
    • Alleen trainers en leiders mogen bij de wedstrijd aanwezig zijn.
    • Daarnaast, indien van toepassing, grens- scheidsrechters of spelbegeleider.
    • Voor de gasten van VV Groeneweg geldt; tot JO13 maximaal 6 personen, vanaf JO13 maximaal 7 personen als begeleiding. Dit is inclusief trainers/coach/spelbegeleider/grensrechter.
    • In de rust wordt er geen limonade of thee ter beschikking gesteld.
    • Voor de spelers uit de JO7 en JO8 geldt dat zij bij het hek (Hoofdingang Knibbelweg) door de leider van hun team worden opgehaald op het afgesproken tijdstip.

Uitwedstrijden

• Indien mogelijk heeft het de voorkeur om zo veel mogelijk te carpoolen naar uitwedstrijden. Het advies is om in de auto mondkapjes te dragen.
    • De ouders die rijden, mogen wel bij de wedstrijd blijven kijken. Zij vallen in dit geval onder de begeleiding. Het gaat hier dan om een minimaal aantal ouders dat nodig is om te brengen en halen.
    • Onze regel is maximaal 7 personen vanaf de JO13, daaronder maximaal 6. Dit kan echter per club verschillen.
    • Check voor het maximaal aantal personen/begeleiding de coronaregels in de voetbal.nl app (zie afbeelding onderaan dit artikel) of op de website van de voetbalclub waar u naartoe gaat.
    • EĆ©n van de begeleiders wordt gevraagd om als grensrechter op te treden (vanaf de JO13 en hoger)
    • Mocht u als ouders liever uw eigen kind brengen en halen, dan kunt u niet op het terrein van de betreffende voetbalvereniging wachten. U kunt dan in de auto blijven of u kunt heen en weer rijden.

Algemene mededelingen en afspraken

• U kunt onze vereniging alleen betreden via de hoofdingang aan de Knibbelweg.
    • Iedereen (vanaf 18), die het terrein van VV Groeneweg wil betreden, wordt verplicht om zich via de QR-code te registreren. Houdt u er dus rekening mee dat u indien u dit niet kan of wil doen, u niet welkom bent op het terrein.
    • Per 29 september 2020 vanaf 18.00 uur is de kantine van Groeneweg gesloten. Bij hoge uitzondering kan er in kleedkamer 8 geplast worden. Wij adviseren u om uw kind een bidon met water mee te geven.
    • De kleedkamers zijn op trainings- en wedstrijddagen gesloten. Geef uw kind wat droge kleren mee voor na de training of de wedstrijd, om zo geen kou te vatten.
    • Mocht u uw zoon/ dochter willen afmelden voor een wedstrijd wilt u dit dan uiterlijk de woensdag voor de wedstrijddag doorgeven aan de leider van het team?
    • Wij verwachten dat iedereen de aanwijzingen van de coronacoƶrdinator opvolgt.

Alle leden en/of ouders van VV Groeneweg leden hebben ook een mail met deze informatie ontvangen. Mocht u dit niet hebben ontvangen, geef dan uw juiste emailadres door aan Irene Bakker van het jeugdbestuur via jeugd@vvgroeneweg.nl.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur en Jeugdbestuur
    V.V. Groeneweg

jeugd@vvgroeneweg.nl

NA DE TRAINING OF WEDSTRIJD WORDEN DE SPELERS EN BEGELEIDERS GEACHT HET TERREIN DIRECT TE VERLATEN.