Stel jezelf kort even voor…

Ik ben Mario Goeman en 50 jaar oud, geboren en opgegroeid in Delft. Vanaf 2004 woon ik in Zevenhuizen. Ik ben getrouwd met Renate en heb 2 jongens Danilo (17) en Milan (13) waarvan de jongste bij v.v. Groeneweg in de JO14-1 voetbalt. Samen met mijn vrouw Renate zijn wij de trotse eigenaren van Glasmaatje.nl, een online handelsbedrijf in glas en accessoires.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij VV Groeneweg?

Ik ben trainer bij de JO11. Afgelopen jaren als begeleider mee geweest naar voetbalkamp Heino en dit seizoen weer leider van een jeugdteam nu de JO14-1.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij VV Groeneweg zo leuk?

Ik heb er gewoon heel veel plezier in en daar krijg ik weer energie van.

Ook de vele sociale contacten die je erbij krijgt is leuk.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan VV Groeneweg?

-Mooi vind ik elke weekend op zaterdag bij de wedstrijden van de jeugd kijken.

-Het leukste tot nu toe vond ik het 90 jarig bestaan van v.v. Groeneweg. Verder ook het kampioenschap in de 2e klasse, hopelijk mogen we dat snel weer meemaken!

-Ontroerend vind ik altijd als we terugkomen van voetbalkamp Heino, de kinderen zijn dan echt helemaal afgedraaid en de ouders weer happy dat ze thuis komen.

Mijn favoriete voetbalclub is….

Ajax.

Mijn favoriete speler is…

Frenkie de Jong.

Mijn hobby’s zijn….

Voetbal, fietsen, ook kijk ik graag een serie op Netflix.

Je kunt mij wakker maken voor….

Om op vakantie te gaan.

Ik heb een hekel aan...

Winter, veel te koud en donker.

Ouders die vergeten zijn dat hun kinderen op voetbal zijn gegaan omdat ze graag willen voetballen en dat het niet om de ouders gaat die voor zichzelf een verwachtingspatroon hebben hoe het allemaal zou moeten gaan. Gelukkig komen veruit de meeste ouders hun kind/team op een positieve manier aanmoedigen!

Beoefen je zelf een sport? 

Ik voetbal mee met 35+ op vrijdagavond, helaas de afgelopen tijd iets minder mee kunnen doen vanwege een drukke agenda. Trouwens een heel mooi clubje mensen dat 35+, bijna iedereen uit dat team is vrijwilliger en beseft hoe belangrijk het is om allemaal iets te doen voor de vereniging. Daarnaast is de derde helft is ook erg gezellig!

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van VV Groeneweg te bezoeken natuurlijk)?

Gezellig met vrienden wat eten en drinken daarnaast ben ik graag buiten, lekker naar het strand / bos of een rondje fietsen.

Welke vrijwilliger zou jij volgende keer graag aan het woord zien?

Wijnand Alkemade.