Stel jezelf kort even voor…
Pascale Ten eerste wil ik zeggen, bedankt Hans, ik voel mij vereerd. Ik ben Pascale den Boer, 40 jaar, getrouwd en moeder van Jeremy (JO13-2) en Mitchell (JO11-4). Dit is het 6e jaar/seizoen dat ik meeloop bij de vereniging. Ik heb een eigen bedrijf voor administratie en belastingen genaamd AdminXpert. Buiten de activiteiten van Groeneweg ben ik voorzitter en penningmeester van de Avondvierdaagse van Zevenhuizen.
Kim ik ben 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons, Casper (JO13-1) en Ruben (Feyenoord). Ik werk bij een rederij op de afdeling databeheer.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij VV Groeneweg?
Pascale Ik ben begonnen om vrijwilligerswerk te doen voor de toernooien voor de JO9-JO11 en JO13 samen met Kim Groeneweg. Wij zijn samen een super sterk team. 2 zielen 1 gedachten past zeker bij ons. Later ben ik gaan helpen met het Sinterklaasfeest en heb een paar jaar Nacht van Veerman gedaan. Ook het 35+ toernooi organiseer ik met veel plezier. Bij mijn oudste ben ik 2 keer coach geweest en dit jaar heb ik de eer om dit te doen voor mijn jongste. De toernooien heb ik inmiddels overgedragen, omdat dit ons te veel werk kost en niet te combineren meer was met ons werk en gezin. Ook de Nacht van Veerman is nu overgedragen. Dit seizoen hou ik mij bezig met Sinterklaasfeest, coach JO11-4 en het 35+ toernooi wat we nu overigens 2x per seizoen gaan organiseren.
Kim Op dit moment niet heel veel. Moest even een stapje terug doen vanwege mijn gezondheid. Help Pascale nu met het 35+ toernooi.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij VV Groeneweg zo leuk?
Pascale VV Groeneweg is een echte familie vereniging. Altijd zo gezellig met elkaar. De hoofdzaak waarom ik deze functies binnen Groeneweg heb gedaan is omdat er niks boven een glimlach gaat van een kind. Daar word ik zo blij van en krijg daar voldoening uit.
Kim Jeugdtoernooien organiseren is best een heel karwei maar de blije gezichtjes van de kinderen daar doe je het allemaal voor. 35+ toernooi zijn ook altijd geslaagde toernooien. Altijd gezellig.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan VV Groeneweg?
Pascale Ik was coach van Jeremy zijn team in de F en hij werd kampioen. Ik geniet er elke zaterdag weer van. Ook de familiedag vind ik altijd erg gezellig en goed georganiseerd.
Kim 2 jaar geleden ontvingen wij na het toernooi een bedankje van een vereniging met een mooie foto. Op die foto zaten kinderen van verschillende verenigingen met elkaar te kletsen in het gras in de zon. Zo hoort het ook te zijn. In het veld is het je tegenstander maar na de wedstrijd leuk met elkaar omgaan. Dat was ook de boodschap bij het bedankje.

Mijn favoriete voetbalclub is..
Pascale en Kim Feyenoord

Mijn favoriete speler is..
Pascale mijn kinderen Jeremy en Mitchell. Voor Graziano Pelle hou ik ook altijd een zwak.
Kim Ik heb er 2 en dat zijn mijn eigen kinderen.

Mijn hobby’s zijn….
Pascale Heerlijk sociaal doen met mijn vrienden en vriendinnen. Concerten bezoeken, avondjes weg met vriendinnen, lekker uit eten en mijn werk zie ik ook als hobby, omdat ik daar veel plezier in heb.
Kim Met de hond wandelen en een balletje trappen met mijn kinderen

Je kunt mij wakker maken voor….
Pascale en Kim Laat ons maar liggen..

Ik heb een hekel aan...
Pascale ONRECHT en achterbakse mensen
Kim Mensen die commentaar hebben en zelf niets doen.

Beoefen je zelf een sport?
Pascale Ik ben onlangs weer gestart in de sportschool met fitness en boksen.
Kim Ik heb zelf jaren gevoetbald en was 1,5 jaar geleden gestopt. Het kriebelde echter weer dus ik ben weer begonnen.

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van VV Groeneweg te bezoeken natuurlijk)?
Pascale Als ik mij niet met mijn werk bezighoud dan vind ik het heerlijk om er tussenuit te gaan, maar een weekend luieren met Netflix is ook niet verkeerd. Meestal blijft het bij wassen, poetsen en opruimen.
Kim Bij ons staat het weekend in het teken van voetbal maar als we een weekendje vrij zijn dan doen we wat met het gezin. Wandelen, bioscoop of iets dergelijks.

Welke vrijwilliger(s) zou jij volgende keer graag aan het woord zien?
Dat was een moeilijke keuze, omdat er zoveel vrijwillige kanjers zijn. Ik kies voor Mario Goeman, trainer van de JO11. De grote, lieve knuffelbeer. Hij doet het ook al jaren. Wij zijn beide begonnen als coach in de JO9 (toen nog F). Wij waren concurrenten, omdat wij in dezelfde competitie zaten. Dat was een erg leuk seizoen en daar heb ik leuke herinneringen aan.