Stel jezelf kort even voor…
Ik ben Peter Stubbe, 58 jaar oud en ik woon in Zevenhuizen sinds 1987. Ik ben opgegroeid in Oud- Verlaat aan de Wollefoppenweg. In 1983 ben ik getrouwd in Waddinxveen, ik heb daar 4 jaar gewoond. Sinds 2011 ben ik gescheiden. Ik heb 2 kinderen, Michelle (27 ) die al op zichzelf woont en Dave (24) die nog bij mij woont. Ik ben sinds september 2016 ook opa geworden van een prachtige kleinzoon genaamd, Devin, die mijn grote TROTS is! Zelf kom ik uit een gezin van 2. Mijn zus Jeanette is al op 44-jarige leeftijd overleden. Ik heb vanaf 1977 15 jaar op een pluimveeslachterij gewerkt totdat dit bedrijf failliet ging. Daarna ben ik gaan werken bij een vleeswarenbedrijf genaamd Compaxo als productiemedewerker waar ik nu al 27 jaar werk.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij VV Groeneweg?
Iedereen kent mij als vaste scheidsrechter op de zaterdag. Ik fluit meestal JO -13 tot en met JO -19. Ook fluit ik vaak het meiden team MO -19. Ik ben begonnen met fluiten in 2006 toen Marina van Leeuwen mij daarvoor vroeg.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij VV Groeneweg zo leuk?
Vrijwilliger bij VV Groeneweg zijn is leuk omdat het altijd gezellig is op de vereniging! De meeste mensen kennen elkaar en ik fluit de wedstrijden dan ook met heel veel plezier. Na het fluiten drink ik altijd nog een lekker biertje, al met al een hele sociale vereniging dus.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan VV Groeneweg?
Mijn leukste herinnering aan VV Groeneweg is het 75 - jarig jubileum in 2004. Het eerste elftal speelde toen tegen Oud – Feyenoord.

Mijn favoriete voetbalclub is….
Feyenoord

Mijn favoriete speler is…
Lionel Messi

Mijn hobby’s zijn….
Fitness, fietsen, wandelen, zwemmen, volleybal kijken bij wedstrijden van de Oranje heren/ dames en leuke dingen ondernemen met mijn kleinzoon, Devin.

Je kunt mij wakker maken voor….
Liever niet, gewoon laten slapen.

Ik heb een hekel aan...
Mensen die commentaar geven bij een vereniging en zelf niets doen!

Beoefen je zelf een sport?
Ik ga naar de sportschool (Fit First). Je moet tenslotte wel fit blijven als scheidsrechter.

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van VV Groeneweg te bezoeken natuurlijk)?
Ik ga graag naar thuiswedstrijden van Feyenoord. Ook ga ik vaak naar wedstrijden van het Nederlands elftal, mits ze spelen.

Welke vrijwilliger zou jij volgende keer graag aan het woord zien?
De vrijwilliger die ik de volgende keer graag aan het woord wil zien is: Frans den Hollander, die al 20 jaar vrijwilliger is bij VV Groeneweg.