Stel jezelf kort even voor…
Mijn naam is Irene Bakker, 49 jaar oud, woon in Zevenhuizen samen met Jan Dogterom , 3 kinderen en werk nu nog bij Marlo Expeditie BV maar ga per 1 maart werken bij Voorbrood meubelen in Zevenhuizen.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij VV Groeneweg?
Ik ben begonnen als barvrijwilliger omdat mijn moeder ook al vrijwilligerswerk deed achter de bar en mijn vader jarenlang vlagger is geweest van zondag 1.
Ik ben daarnaast nog 2e secretaris geweest onder het bestuur van de vorige voorzitter Aad Roos, ik help achter de schermen met van alles en nog wat eigenlijk , was een paar maanden jeugdvoorzitter maar helaas was deze functie iets teveel van het goede. Ik regel nu de indeling van de velden en kleedkamers op zaterdag , doe de jeugdadministratie mbt ledenbestand ,coordinator van de JO7 , draai af en toe bestuurskamer diensten op zondag. Regel de bardiensten voor de vaste medewerkers op zaterdag en zondag en sta zelf om de week op zondag achter de bar. Ook doe ik lief en leed voor spelers die langer dan een maand geblesseerd zijn, dan krijgen ze meestal een bezoek van mij persoonlijk en kom ik namens de vereniging een kleinigheidje brengen.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij VV Groeneweg zo leuk?
De gezelligheid die het met zich meebrengt en de waardering die je er meestal voor krijgt maar vooral omdat ik het zelf leuk vind.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan VV Groeneweg?
Het overlijden van onze vorige voorzitter Aad Roos , indrukwekkende begrafenis, ik heb nog harder gehuild dan bij mijn oma, fijne man was het. Het mooiste moment was het kampioenschap van mijn oudste zoon Robin met de zondag 1 naar de 1e klasse wat een feest was dat !

Mijn favoriete voetbalclub is….
Groeneweg

Mijn favoriete speler is…
Iedere speler die zich inzet op het veld met veel plezier op welk niveau dan ook

Mijn hobby’s zijn….
Voetbal en tennissen

Je kunt mij wakker maken voor….
Liever niet wakker maken kan ik niet zo goed tegen ……….

Ik heb een hekel aan...
Mensen die klagen en tekeer gaan op een vereniging die zelf niets doen voor hun vereniging.

Beoefen je zelf een sport?
Ik ben een fanatieke tennisspeler

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van VV Groeneweg te bezoeken natuurlijk)?
Winkelen, tv kijken of boek lezen ( meestal geen tijd voor )

Welke vrijwilliger zou jij volgende keer graag aan het woord zien?
Henk Wondergem