Beste Leden, Ouders en Verzorgers,

Een nieuwe start van een mooi seizoen zit er aan te komen. Het afgelopen seizoen zijn we met de Voetbal.nl app begonnen. Dit seizoen gaan we starten met het inplannen van de bardienst en andere vrijwilligerstaken via de Voetbal.nl app. Heb je dan ook jezelf of je kind(eren) (tot 16 jaar) nog niet aangemeld, doe het dan snel!

Hoe werkt het?

1. Aanmelden Voetbal.nl app
Download de Voetbal.nl app en maak een account aan. Als je lid bent van VV Groeneweg en ouder bent dan 16 jaar maak je een eigen account aan voor de Voetbal.nl app. Als je onder de 16 jaar bent maakt je ouder/verzorger een account voor je aan. In je account kun je onder ‘Instellingen’ altijd je privacygegevens aanpassen. Meer informatie kun je vinden via de volgende link.

2. Inplannen Vrijwilligerstaken - Bardienst, Bestuurskamer (gastvrouw/gastheer), Scheidsrechter
Open de Voetbal.nl app en klik op ‘Persoonlijk’ onder je foto of de foto van je kind linksonder. Als ouder/verzorger van een lid tot 16 jaar gebruik je de login van je kind om je aan te melden voor vrijwilligerstaken. Het is nu namelijk nog niet mogelijk om als ‘toeschouwer’ je in te schrijven.

Vervolgens volg je de volgende stappen:
1. Klik op ‘Vrijwilliger’
2. Klik op ‘Mijn beschikbaarheid’ en geef aan welke dagen je vrijwilligerstaken kan uitvoeren.
3. Klik op ‘Mijn taken’ en geef aan welke taken je bereid bent te doen
4. Klik op ‘Programma’ en je ziet het rooster voor de taak of taken die je bereid bent te doen.
5. Klik op de taak en een beschikbare datum (het ‘rondje’ is grijs) waar je je voor wilt inschrijven en je ziet wie de ‘Taakbeheerder’ is en het ‘Vrijwilligersteam’ (per taak geldt een maximum aantal personen die zich kunnen inschrijven).
6. Klik op ‘+ klik om in te schrijven’ en je bent ingeschreven! Onder ‘Programma’ zie je nu dat het ‘rondje’ achter jouw taak groen is geworden.

Kun je toch niet? Dan kun je via de Voetbal.nl app aangeven dat je wil ruilen. Pas als iemand anders jouw taak heeft overgenomen, hoef jij de taak niet meer te doen.

3. Punten behalen
Ieder lid boven de 16 en de ouder/verzorger van een lid tot 16 jaar wordt geacht minimaal 6 punten per seizoen te behalen. Met een bar- of bestuurskamer dienst behaal je 3 punten en met het fluiten van een wedstrijd 2 punten. Na het uitvoeren van je taak zie je onder ‘Vrijwilliger’ bij ‘Status’ hoeveel punten je hebt behaald.

Als je actief bent bij VV Groeneweg als vaste vrijwilliger kun je vrijgesteld worden (van een deel) van de vrijwilligerstaken.

Vragen of hulp nodig?
In deze video wordt alles uitgelegd en op zaterdagen kun je terecht in de bestuurskamer. Je kan je vraag ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de scheidsrechterstaak kun je op zaterdagen ook terecht bij de taakbeheerder Marcel Goedhart, in de bestuurskamer of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de bardienst kun je ook terecht bij de taakbeheerders Sifra van Heukelingen en Martinique van Gils via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen. Op een mooi en sportief seizoen!

Hartelijke groet,
Ed Roos