Beste ouders/verzorgers,

In overleg met de hoofdtrainers en het jeugdbestuur heeft het algemeen bestuur van V.V. Groeneweg besloten om per 11 mei 2020 de trainingen voor de spelers t/m 12 jaar te hervatten. Wij zijn heel blij dat we weer wat activiteiten op ons sportpark plaats mogen laten vinden. Vanaf maandag 11 mei willen we dan inderdaad ook de jeugdspelers t/m 12 jaar weer de mogelijkheid bieden om, met wat aanpassingen, te gaan trainen. Wedstrijden en toernooien zijn dit seizoen helaas niet meer toegestaan. U kunt het volledige ‘Protocol opstart trainingen Jeugd’ lezen door hier te klikken.

We hebben de belangrijkste aanpassingen en richtlijnen hieronder voor jullie op een rijtje gezet:

• Spelers/trainers moeten thuis blijven als er sprake is van één van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts; of als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  • Het complex is alleen geopend voor spelers die op dat moment een training hebben. Het is ouders niet toegestaan om op het complex te komen.
  • De kleedkamers en kantine blijven dicht. Spelers kunnen zich dus niet op het complex omkleden en kunnen niet douchen. Iedereen moet direct na de training het complex verlaten.
  • De trainingstijden zijn aangepast, zodat er zo min mogelijk contact kan plaats vinden tussen de verschillende groepen spelers. Spelers mogen niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn, echt niet eerder. Je wordt op dat moment ook niet toegelaten op het complex. Het is uiteraard ook niet wenselijk dat spelers en/of ouders in groepjes staan te wachten bij de poort. Dus houd je alsjeblieft strikt aan de tijden. We realiseren ons dat dat lastig is, maar het is wel heel belangrijk.
  • De spelers van de JO7, JO8 en 1e jaars JO9 kunnen bij de hoofdingang worden afgezet (de overige toegangswegen zijn gesloten). Zij worden daar opgevangen door hun trainer(s) (Bauke Jeroen van Vliet en Farhad Mohamed). Aan het eind van de training worden die spelers daar ook weer door hun trainer teruggebracht. De overige spelers kunnen wel direct doorlopen naar het veld waarop ze trainen.
  • De poort naar het complex is tijdens de trainingen op slot. Op de andere momenten vindt er controle op de toegang plaats.
  • Spelers worden verzocht om zelf eventueel een bidon of flesje drinken mee te nemen. Dit mag niet met anderen gedeeld worden. (zorg dat er een naam op de bidon/flesje staat).
  • Spelers worden verzocht een donker en een licht shirt/jasje bij zich te hebben, ter vervanging van het gebruik van hesjes. (1 van de shirts/jasje kunnen ze aandoen).
  • Zorg ervoor dat er tijdens de training een ouder of verzorger bereikbaar is, mocht uw kind zich niet houden aan de op te volgen regels of de regels niet duidelijk zijn dan kan het zo zijn dat uw kind wordt weggestuurd. Op dit moment wordt er dan contact opgenomen met de ouders/verzorgers om uw kind op te halen.
  • Voor algemene informatie van de overheid verwijzen we naar het protocol “verantwoord sporten”: https://nocnsf.nl/sportprotocol. Lees dit alsjeblieft samen met uw kind zorgvuldig door.

Mochten jullie nog vragen hebben die specifiek betrekking hebben op corona en alle maatregelen die daarmee samenhangen, dan kunnen die gesteld worden aan de corona coördinatoren. Dat zijn Rishi Autar 06 18224669 en Saskia Spierings 06 46374333.

Verder zullen er op iedere trainingsavond meerdere “coronaverantwoordelijken” aanwezig zijn, herkenbaar aan een hesje. Spelers kunnen met vragen, opmerkingen en mogelijke tips en verbeterpunten ook altijd bij hen terecht.

Het is voor ieders gezondheid belangrijk dat we met z’n allen deze richtlijnen volgen. De gemeente heeft aangekondigd om hier ook regelmatig op te zullen controleren en als het nodig mocht zijn op te handhaven. Laten we er samen voor zorgen dat alle jeugdspelers de komende periode veilig en prettig kunnen blijven sporten. Daarvoor hebben we echt de hulp van iedereen nodig.

Wij rekenen op jullie medewerking en begrip. Met vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie V.V. Groenweg

Protocol opstart trainingen Jeugd VV Groeneweg