Vanaf dit weekend willen wij jullie allemaal weer betrekken bij de verkoop van loten t.b.v. de Grote Clubactie.

Door het verkopen van Grote Clubactieloten bieden jullie Groeneweg de mogelijkheid om een mooi bedrag bij elkaar sparen. Geld wat wij goed kunnen gebruiken, voor bijvoorbeeld het onderhoud van onze accommodatie, het aanschaffen van nieuwe materialen en het organiseren van diverse jeugdactiviteiten. Wij vragen jullie om minimaal 5 loten van de Grote Clubactie te verkopen. Dat is niet altijd even makkelijk, maar net als in het voetbalveld, vragen wij jullie om net dat beetje meer inzet, net dat beetje extra doorzettingsvermogen, om dit toch voor elkaar te krijgen, en deze “wedstrijd” met elkaar te winnen!

Vijf loten verkopen moet toch lukken?
Als we allemaal ons steentje bijdragen, zijn wij in staat om leuke dingen en activiteiten voor jullie te blijven organiseren. De Grote Clubactie is voor ons een nieuwe ervaring waarin wij ons ten doel hebben gesteld om minimaal € 4.000 op te halen.

Groot voordeel, jullie hoeven niet met geld over straat, maar een éénmalige machtiging, met handtekening is al voldoende (wel graag duidelijk invullen)

De drie TOP verkopers mogen een voetbaltenue naar keuze uitzoeken bij Doesburg Sport! En de nummers 4 tm 10 verdienen ook een leuke prijs.

De boekjes moeten uiterlijk 21 november weer ingeleverd zijn.

Wij rekenen op jullie inzet.
Heel veel SUC6! En alvast, heel veel dank!

Ed Roos, Voorzitter