Keanu, 7 jaar, was de gelukkige winnaar van een exclusieve voetbal clinic georganiseerd voor 20 Jonge Leeuwen! Op woensdag 7 november heeft Keanu als een echte international mogen trainen onder leiding van Ronald Koeman op de KNVB-campus in Zeist.

Aangekomen in Zeist kreeg Keanu als eerste het Oranje tenue. Omgekleed en wel gingen de Jonge Leeuwen allerlei leuke voetbaloefeningen doen. De mooiste was het nabootsen van Ronald Koeman zijn belangrijkste doelpunt ooit, die van 1992 in de Europa Cup.

Het leukste vond Keanu de wedstrijdjes die ze daarna speelden. Uiteraard scoorde hij! Net zoals hij op zaterdag vaak doet voor de JO9-6. De tip van Koeman aldus Keanu: "ook met je chocolade been kunnen schieten".

Aan het einde van de dag klonk het volkslied, kreeg Keanu een medaille en ging hij nog op de foto met de Oranje mascottes Dutchy en Kicky & natuurlijk met Ronald Koeman.

Het was een geweldige dag met als klap op de vuurpijl een handtekening van Ronald Koeman op de wedstrijdbal van de F6 van VV Groeneweg. Die kun je binnenkort in de kantine bewonderen!