Wat was het een geweldig feest zaterdag! Het weer, gesponsord door Paddock Printing was top, de taartenbakwedstrijd was top, Rabobank freestyle footbal top, paintballen top, waterpark top, de dames klassieker top, het food en drinksplein top, Rad van Fortuin o.l.v. Menno Roozendaal met geweldige prijzen was top, totale organisatie o.l.v. Judith de Witte top, de Champions League finale top, Shakey Ground TOP, het vuurwerk top, en als klapper op de vuurpijl, ONZE VRIJWILLIGERS DIE MET EEN TOMELOZE INZET DIT HEBBEN MOGELIJK GEMAAKT topperdetoptop.

Bekijk alle foto’s gemaakt door Harrold Muda op onze facebook pagina.

Een hele diepe buiging vol dank aan een ieder die hieraan heeft bijgedragen, mijn dank is heel groot! Wat ben ik trots op deze onvergetelijke verjaardag vol met plezier! En als de onderstaande tekst klopt, kan het licht uit bij Groeneweg.

Ed Roos