Op zaterdag 1 juni gaat het dak eraf! V.V. Groeneweg bestaat 90 jaar. Dit gaan we GROOTS vieren met een Freestyle voetbalshow, workshops & familie spelen, Paintball, ‘Wie bakt de mooiste VV Groeneweg 90 taart?’ wedstrijd, de band Shaky Ground en nog veel meer! Jij komt toch zeker ook?

Feest Programma 1 juni

12.45 Openingsshow Freestyle Voetbal – Veld 2
Met wereldkampioen groundmoves Nasser el Jackson, wereldkampioen jeugd panna Mehdi Amri en wereldkampioen panna Easy man, oftewel Jeand Doest.

13.00 Freestyle Spelen – Veld 2
Groot freestyle voetbal attractiepark voor iedereen!

Om 12.30 uur worden de begeleiders voor een korte uitleg verwacht voor de groepen van 13 – 15 uur. Er zijn kleedkamers beschikbaar om je om te kleden (je kan nat worden).

13.30 Wie bakt de mooiste VV Groeneweg 90 jaar taart? – Kantine
Doe mee, bak een overheerlijke taart en lever deze voor 13.00 uur in! Iedere taart wordt op de foto gezet, gejureerd door Daimy’s Bakery en per punt verkocht voor V.V. Groeneweg 90 jaar. Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

14.00 Paintball (tot 21.00 uur) – Veld 3
Van 15.30 – 17.30 uur is het alleen voor JO7, JO9 en JO11 (kinder guns).

15.00 Jubileum Wedstrijd – Veld 1
Oud-Dames/Meiden vs. MO19/17 van VV Groeneweg!

15.20 Rad van Fortuin ronde I – Terras
Loten zijn te koop in de kantine.

15.30 Vervolg Freestyle Spelen – Veld 2
Zie de team indeling hierboven. Begeleiding door de selectie van V.V. Groeneweg!

17.30 Rad van Fortuin ronde II – Terras
Loten zijn te koop in de kantine.

17.45 Panna Happy Hour Show – Veld 2
VV Groeneweg selectie vs. Freestylers Nasser, Easy man en Mehdi!

19.00 Shaky Ground – Feesttent
De beste funky soul, house, dance & groovy disco sound!

20.00 Rad van Fortuin ronde III – Terras
Loten zijn te koop in de kantine. Laatste ronde!

20.30 Shaky Ground gaat door! – Feesttent

23.30 Grand Finale Show

& niet te vergeten: Pannakooi, Speel 1vs1 tegen freestylers Easy Man, Nasser en Mehdi, Caravan Photo Booth, waterbuikschuifbaan, Ballonnen clown Kim en de finale van de Champions League. Allemaal op 1 juni bij VV Groeneweg!

Win! Rad van Fortuin
Het Rad van Fortuin gaat weer draaien op 1 juni! Deze speciale jubileum editie maar liefst 3 rondes met grote prijzen zoals een Vespa Print Scooter t.w.v. € 3.899 euro en 3 maanden gratis rijden in de Hyundai I10. Loten à 20 euro stuk zijn te koop in de kantine. Doe mee & prijs je rijk!