Van vrijdag 21 juni tot en met zaterdag 22 juni 12.00 uur wordt er voor alle spelers van de JO9 de Nacht van Veerman georganiseerd. Vrijdagavond na het avondeten wordt je verwacht en na een nachtje slapen op de club en allerlei leuke voetbal activiteiten ga je aan het einde van de zaterdagochtend weer naar huis. Als je het een beetje spannend vindt om bij VV Groeneweg te slapen, dan mag je gewoon lekker thuis gaan slapen en ben je de volgende ochtend weer van harte welkom op de club. Binnenkort ontvangen jullie allemaal meer informatie en kun je je inschrijven.

Noteer nu alvast de data in je agenda!

Enthousiastelingen gezocht
De Nacht van Veerman commissie zoekt nog hulp om van deze nacht een onvergetelijk event te maken. Ben je ouder/verzorger van een speler(s) bij de JO9 en heb je zin om mee te organiseren neem dan contact op met ons (06 4607 1210). Wij zijn nu met z’n drieën en zijn nog op zoek naar 3 enthousiastelingen!

Pascale Den Boer, moeder van Mitchell JO9-2 en Jeremy JO13-3, mobiel: 06 4607 1210;
Ferry Baas, vader van Xavi JO7 en Keano JO9-3;
Machteld Baars, moeder van Guido JO9-1 en Rutger JO11-1.

Sponsor Veerman Adviseurs
De Nacht van Veerman wordt mogelijk gemaakt door Veerman Adviseurs!