ProCamp komt ook deze zomervakantie naar onze club voor een voetbalweek van je dromen! Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement weer op onze velden wordt georganiseerd.

Wereldtraining
Hoe komt het dat de meeste talenten uit Brazilië en Argentinië doorbreken? ProCamp's 'wereldtraining' laat jou werelds genieten op het voetbalkamp. De training, door de zorgvuldig geselecteerde trainers, is zeer afwisselend en uitdagend. Met veel individuele aandacht en natuurlijk partijvormen. Je bent zeker een betere voetballer na deze voetbalweek!

Op en top vermaak
Het animatieprogramma door de ProCamp trainers en gezellige lunch maken je week compleet. Daarbij is het een super voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Open inschrijving
Veel voetballers en voetbalsters tussen 7 t/m 13 jaar van Groeneweg en clubs uit de regio hebben de afgelopen jaren ontzettend genoten op dit kamp.

Er is één week waarvoor je kunt inschrijven: van 14 t/m 16 augustus. Kijk snel op de website van ProCamp of er nog ruimte is