Beste ouders/verzorgers,

Dit seizoen gaan we weer gezellig op voetbalkamp naar Heino. Het kamp zal plaatsvinden van vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni. De kosten voor het kamp bedragen 100 euro.

Graag vragen wij u, uw zoon of dochter via onderstaand formulier aan te melden. Wanneer uw zoon of dochter via de website is aangemeld zult u via Club-collect een factuur ontvangen.

De betaling van de factuur zal op dezelfde manier gaan als de contributiebetaling.
Bij het aanmelden via de website kunt u ook allergieën, medicatie en andere zorgen bekend maken.
Mocht u dit liever persoonlijk doen, dan kan dit altijd bij de leider of bij Edwin Stormbroek of Wijnand Alkemade.

Graag zien wij de aanmelding voor het voetbalkamp voor 4 februari ingevuld. Vervolgens zult u van ons een factuur ontvangen.

Met sportieve groet,
Organisatie voetbalkamp Heino.

Inschrijving Heino 2018

Voornaam (*)

Vul je voornaam in
Achternaam (*)

Vul je achternaam in
Team (*)

Vul het team in
Allergieën

Allergie
Eetwensen n.a.v. geloofsovertuiging

Medicatie

Zwemdiploma; zo ja, welke

Eetwensen
Verzekeringsmaatschappij en polisnummer (*)

Verzekering
E-mailadres (*)

Vul je e-mailadres in
Telefoonnummer thuis 1 (*)

Vul het telefoonnummer in
Telefoonnummer thuis 2

Vul het telefoonnummer in

Graag bij overig dosering medicatie en eventuele slaapproblemen aangeven.

Mocht je nog vragen hebben of wil je nog e.e.a. delen. Dan kun je bij Menno Roozendaal (JO11) en Wijnand Alkemade (JO13) terecht. menno@vriendd.nl w.alkemade@live.nl

Na aanmelding ontvang je via Club Collect een factuur. Deze graag voor 2 april voldoen. Tevens zult u na aanmelding een bevestiging ontvangen met daarin de paklijst voor het kamp.