De jeugdafdeling van v.v. Groeneweg gaat in februari 2017 starten met extra trainingen voor de jeugd JO-9 tot en met JO-15.

Concreet houdt dit in dat er op zondagochtenden trainingen worden gegeven aan de specifieke lettergroepen. Het plan is om half februari 2017 hier mee te starten en dan tot 11 juni een 8-tal trainingen te laten verzorgen door een Soccer Academy uit Lansingerland. Deze trainingen zullen niet gratis zijn. Als v.v. Groeneweg zijn wij verheugd dat wij deze extra trainingen mogen aanbieden tegen een zeer gereduceerd bedrag per training van € 5,00. Dit houdt in dat we € 40,00 in rekening zullen brengen voor deze extra faciliteit.

Om de jeugdspelers van v.v. Groeneweg kennis te laten maken met de techniektrainers en hun trainingen is er om die reden een gratis clinic georganiseerd op zondag 22 januari 2017. Bij voldoende belangstelling zullen we de aanvangstijden concreet maken en u daarvan op de hoogte houden.

Indien u uw zoon/dochter wilt inschrijven voor deze clinic en/of techniektrainingen kunt u dat doen door het inschrijfformulier in te vullen. Daarmee gaat u akkoord voor de kosten van € 40,00 voor deze 8 extra trainingen.

Inschrijven CLINIC 22 januari

Hierbij geef ik mij op voor de clinic op 22 januari 2017. Voor deze clinic worden geen kosten in rekening gebracht.

Naam jeugdspeler/-ster (*)

Vul je naam in
Speelt in team (*)

Vul je team in
E-mailadres (*)

Vul je e-mailadres in

Inschrijven techniektraining

Hierbij geef ik mij op voor de extra techniektrainingen. Ik ga hierbij akkoord met de extra kosten van € 40,00 en v.v. Groeneweg mag mij hiervoor een factuur sturen.

Naam ouder / verzorger (*)

Veld is verplicht
Naam jeugdspeler/-ster (*)

Vul je naam in