Dit seizoen gaat de JO10 t/m JO13 weer op voetbalkamp naar Heino! Ga jij ook mee? Je kunt je via onderstaand formulier inschrijven.

Op vrijdag 14 juni verzamelen we om 18.00 uur bij VV Groeneweg. De bussen vertrekken om 19.00 uur naar Heino. Op zondag 16 juni zijn we rond 17.00 uur terug.

Heino is e…

Lees verder

Op vrijdag 9 november organiseert VV Groeneweg voor de JO11, JO13 en JO15 een event naar de wedstrijd Sparta – Jong Utrecht.

We vertrekken om 18.00 uur vanaf VV Groeneweg met twee bussen richting het Kasteel. Om 20.00 begint de wedstrijd. We verwachten rond 22.30 uur terug te zijn bij VV Groeneweg.…

Lees verder

Geweldige opkomst bij de sponsoravond van vv Groeneweg met gastspreker internationaal scheidsrechter Dennis Higler en gastpresentator Menno Tamming!

Dennis zorgde voor veel interactie met de zaal door beelden te tonen van nationale en internationale voetbal wedstrijden. Hij liet onder meer zien en h…

Lees verder

Op dinsdag 4 september 2018 is er een Sponsor Business Borrel

Om 20.00 uur begint de avond met gastpresentator Menno Tamming. Sportverslaggever bij TV West en presentator van het NOS journaal in de regio. Gastspreker van de avond is Dennis Higler, Internationaal scheidsrechter. Dennis neemt alle spo…

Lees verder

ProCamp komt ook deze zomervakantie naar onze club voor een voetbalweek van je dromen! Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement weer op onze velden wordt georganiseerd.

Wereldtraining
Hoe komt het dat de meeste tal…

Lees verder

Beste ouders/verzorgers,

Dit seizoen gaan we weer gezellig op voetbalkamp naar Heino. Het kamp zal plaatsvinden van vrijdag 15 juni t/m zondag 17 juni. De kosten voor het kamp bedragen 100 euro.

Graag vragen wij u, uw zoon of dochter via onderstaand formulier aan te melden. Wanneer uw zoon of dochte…

Lees verder

Ook in het seizoen 2017-2018 geeft v.v. Groeneweg haar jeugdspelers weer de kans om techniektrainingen op zondagochtend te volgen. Alle leden in de leeftijdscategorie JO9, JO11, JO13 en JO15 kunnen hier aan deelnemen.

U kunt uw zoon of dochter via onderstaande strook opgeven voor deze trainingen óf…

Lees verder

Zaterdag 24 juni sluiten we het seizoen af met de jaarlijkse vv Groeneweg Rabobank familiedag!

We starten om 12.00 uur traditiegetrouw met het Ouder-Kind voetbal voor alle F-, E-, en D-elftallen. In onderstaand schema zie je hoe laat ieder elftal is ingedeeld:

Nieuw dit jaar is het 7 tegen 7 vv Gr…

Lees verder