Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,

Op zaterdag 28 en zondag 29 september zal fotograaf Jan van Woerden weer team foto's komen maken. De foto’s zullen op de website van VV Groeneweg op de team pagina’s geplaatst worden. We gaan ervan uit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we een handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord te zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is. Download hier het formulier om te tekenen.

De foto’s worden gemaakt volgens een strakke planning die je onderstaand kan vinden en hier kan downloaden. Het is heel belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is en al omgekleed is in het VV Groeneweg voetbal tenue.

Mocht de aangegeven tijd niet passen i.v.m. reistijd naar een uitwedstrijd of om een andere reden, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Groeneweg