V.V. Groeneweg wil graag meer scheidsrechters en organiseert daarom dit seizoen in samenwerking met de KNVB een opleiding tot verenigingsscheidsrechter. De cursus is beschikbaar voor leden en aspirant-leden van V.V. Groeneweg.

Verenigingsscheidsrechter
De opleiding verenigingsscheidsrechter bestaat uit vier bijeenkomsten van 3 uur, elke maand is er een bijeenkomst. Deze wordt bij onze vereniging georganiseerd. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden bij onze eigen vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider scheidsrechter en heb je een paar huiswerkopdrachten. Als je de opleiding hebt afgerond ontvang je het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal” en mag je zelfstandig een jeugdwedstrijd of een wedstrijden in het seniorenvoetbal fluiten.

Toelating: Vanaf 14 jaar (14 jaar, drie plekken beschikbaar)

Begeleiding
Uiteraard zorgen wij ervoor dat je tijdens jouw eerste wedstrijden als scheidsrechter wordt begeleid door een ervaren scheidsrechter die al binnen onze vereniging actief is.

De kosten voor deze opleiding worden betaald door V.V. Groeneweg. Data van de cursus is nog niet bekend, deze gaat in overleg bij het behalen van de minimale inschrijvingen!

Vragen of inschrijven? Neem contact op met Marcel Goedhart: 06-12078847 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.