Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,

Wij als voetbalvereniging VV Groeneweg bestaan dit jaar 90 jaar en willen al onze sponsoren bedanken door een mooi ingelijste foto van het team dat zij sponsoren te overhandigen. Het is de bedoeling dat we hiervoor al onze spelende leden op de foto zetten. We gaan ervan uit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we uw handtekening nodig. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord te zetten door middel van dit formulier Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is.

De gemaakte foto’s worden ook gebruikt voor de team pagina’s op onze website, de aankleding van de voetbalkantine en voor eventuele andere promotionele doeleinden in bijvoorbeeld de lokale en sociale media. Voor deze mogelijkheden zet u dus uw handtekening! De gemaakte foto’s worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

De foto’s van worden gemaakt op zaterdag 24 en zondag 25 november volgens een strakke planning die u hieronder kan vinden. Het is heel belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is en al omgekleed is in het VV Groeneweg voetbal tenue.

We hopen als bestuur dat u uw medewerking hieraan verleent, zodat we na afloop kunnen zeggen dat we ons als vereniging naar buiten toe op een hele positieve wijze hebben gepresenteerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Groeneweg