Ook dit jaar doen er twee selectieteams van v.v. Groeneweg mee in de aparte competitie Onder 21 jaar en Onder 17 jaar. Samen met de voetbalverenigingen DONK uit Gouda, FC Oudewater en MSV'19 uit Montfoort wordt er een competitie gespeeld. Tegen elke tegenstander wordt een uit- en een thuiswedstrijd gespeeld.

Bij de competitie Onder de 21 jaar zijn we op dit moment precies op de helft. Ieder team heeft drie wedstrijden gespeeld en daarbij voert Groeneweg op dit moment de ranglijst aan. Twee wedstrijden werden winnen afgesloten en één wedstrijd werd remise. De winstpartijen waren thuis tegen FC Oudewater (2-1) en DONK (6-1) en bij het Montfoortse MSV'19 werd er 3-3- gelijk gespeeld.

De competitie Onder 17 jaar is een wedstrijd verder: elk team heeft er inmiddels 4 wedstrijden op zitten. Het team van Groeneweg heeft daarin 6 punten behaald door met 3-2 én 0-3 te winnen van MSV'19 en met 1-0 van DONK te verliezen alsmede een 3-0 nederlaag tegen FC Oudewater te hebben opgelopen.

In beide competities worden de doelpuntenmakers bijgehouden en geven de coaches de spelers van de tegenstander punten. 5 punten voor de speler die volgens de coach van de tegenstander het beste speelt die wedstrijd, 3 punten voor de speler di dan volgt en 1 punt voor de derde speler.

In de competitie Onder de 21 jaar is Robin Zuierveld fiere koploper met 7 doelpunten in het topscorersklassement en bij de Onder 17 Rist Muyzere. Ook in de beste speler bij de Onder 21 is Robin in de top 3 te vinden!