Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers,

Op zaterdag 28 en zondag 29 september zal fotograaf Jan van Woerden weer team foto's komen maken. De foto’s zullen op de website van VV Groeneweg op de team pagina’s geplaatst worden. We gaan ervan uit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier z…

Lees verder

V.V. Groeneweg wil graag meer scheidsrechters en organiseert daarom dit seizoen in samenwerking met de KNVB een opleiding tot verenigingsscheidsrechter. De cursus is beschikbaar voor leden en aspirant-leden van V.V. Groeneweg.

Verenigingsscheidsrechter
De opleiding verenigingsscheidsrechter bestaat…

Lees verder

Beste Leden, Ouders en Verzorgers,

Een nieuwe start van een mooi seizoen zit er aan te komen. Het afgelopen seizoen zijn we met de Voetbal.nl app begonnen. Dit seizoen gaan we starten met het inplannen van de bardienst en andere vrijwilligerstaken via de Voetbal.nl app. Heb je dan ook jezelf of je k…

Lees verder

Scoor nu je nieuwe voetbalschoenen met 25% korting bij Sporthuis Pim Doesburg. Profiteer bovendien van 15% korting op de gehele algemene collectie. Lever onderstaande voucher in bij het filiaal in Alexandrium of bestel online op www.sporthuispimdoesburg.nl en vul de code ‘VVG2019’ in!

Deze actie gel…

Lees verder

Fabjon   Hila
Mats   Putter
     
Rick van der Waal
Ivo   Roos
Frans   Somers
Tim   Zwaneveld
Thomas de Heer
Thymo   Schumacher
Ayrton   Ferreira Silva Boas
     
Thijmen   Klein
Lars   Heijkoop…

Lees verder

Van vrijdag 21 juni tot zaterdagochtend 22 juni was de Nacht van Veerman voor onze jongste voetballers van de JO9! De JO17 vertrok vrijdagavond voor een weekend kamp naar Vierhouten en op zaterdag 22 juni vond ook nog het 35+ Toernooi plaats thuis bij VV Groeneweg!

Alle vrijwilligers, sponsoren en…

Lees verder