• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Van Vliet Logistics B.V. uit Zevenhuizen is gespecialiseerd in het bemiddelen van lokaal en internationaal stukgoedvervoer over de weg.

  Juridisch gezien zijn we een Expediteur. We hebben geen ‘eigen wielen’, maar regelen voor u al uw stukgoed transport binnen Europa en daarbuiten.

  Wij zien onszelf liever als ‘een Logistiek ontzorger’. Dit in de breedste zin des woords, want we gaan verder in onze dienstverlening dan alleen het arrangeren van uw goederentransport. Daar waar mogelijk denken wij graag met u mee op alle logistieke vlakken. Ook kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw goederen vakkundig (lucht- of zeewaardig) verpakt worden et cetera.

  Om het hele jaar door een hoge kwaliteit van service aan te kunnen bieden werken wij uitsluitend met vaste, betrouwbare partners, dus wij maken absoluut geen gebruik van onpersoonlijke platforms. Wij gaan voor persoonlijk contact en kwaliteit.

  Voor ALLE landen ÉÉN aanspreekpunt! Stelt u het gemak eens voor en de tijd / kosten die u uitspaart als u uw wegtransport aan ons uitbesteedt! Dan kunnen u en uw medewerkers zich blijven concentreren op de werkzaamheden waar jullie goed in zijn.

                                                 ---- Let us be your control tower

  Kijk voor meer informatie op: www.vanvlietlogistics.com.