Sinds december 2018 zijn we gevestigd aan de Nijverheidscentrum 40 B in Zevenhuizen, op hemelsbreed 200 meter afstand van de trainingsvelden van VV Groeneweg en waar wij, bij goed weer en als de wind goed staat, de enthousiaste trainingen van de jeugdteams woordelijk kunnen volgen.

Scherp Verpakkingen, of Scherp in Packaging, is voor veel ondernemers in de omgeving van Zevenhuizen al geen onbekende meer. Wij zijn een totaal leverancier van bloemen en planten export verpakkingen voor veel kwekers maar ook van andere verpakkingen voor industrièˆle klanten in de omgeving.

E-commerce is voor ons een sterk groeiende markt, veel verpakkingen zoals webshop dozen en aanverwante artikelen hebben wij, voor kleine maar ook voor geautomatiseerde e-commerce bedrijven, standaard op voorraad.

Gepersonaliseerde, bedrukte en precies op maat gemaakte verpakkingen kunnen wij natuurlijk ook leveren voor alle bedrijfssectoren.

Sinds enige tijd hebben wij voor de particulieren onze webshop www.nederlandverhuist.nl gemoderniseerd. Voor velen zal dit geen nieuws meer zijn. De reclame voor deze webshop staat ook op onze boodschappentassen die wij tijdens het jaarlijkse Oogstfeest in Zevenhuizen gratis weggeven.

Nederlandverhuist.nl levert aan particulieren door heel Nederland en alle verhuismaterialen die nodig zijn om een verhuizing vlekkeloos, en zonder schade aan uw kostbare meubels, te laten verlopen.