Vakgarage Boode heeft zich in 2004 als een van de eerste garages aangesloten bij de Stichting Vakgarage. Stichting Vakgarage heeft geen winstoogmerk. Het doel van Stichting Vakgarage is de beste randvoorwaarden scheppen voor de individuele Vakgarages zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: klanten uitmuntend tot dienst zijn! Vakgarages zijn merkonafhankelijk, wat inhoud dat alle automerken welkom zijn bij ons bedrijf. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is Vakgarage Boode niet gebonden aan een merk. Wij monteren altijd de beste originele en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

Vakgarage Boode biedt een full-service aanbod. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij hanteren daarnaast het Vakgarage kwaliteitsplan genaamd Vakplan, waarvan de eisen hoger liggen dan die van de Bovag. Vakplan is gekoppeld aan internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2000.

Vakgarage Boode staat altijd klaar voor de klant met scherpe concurrerende tarieven. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit, zowel ten aanzien van de producten als service en dienstverlening.

Onze vele tevreden klanten zijn het bewijs en waarderen ons met een 8,7: bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw autozaken. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor ons i.p.v. de dure merkdealer. Wij verwelkomen u graag bij Vakgarage Boode!