Dasto Elektro is sinds 2000 gevestigd in Moordrecht en zeer actief in de gemeente Zuidplas en omstreken op het gebied van elektrotechniek, elektrotechnische toepassingen en data/telecom.

Wij zijn op het gebied van service en onderhoud van installaties en machines actief bij kleine en middelgrote bedrijven, maar hebben daarnaast ook nog steeds regelmatig werkzaamheden uit te voeren bij particulieren. Bij een greep uit onze vaste klantenkring vind u middelgrote staalbedrijven, verwerkingsbedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, een aannemer, horecagelegenheden, ontwerpstudio’s en particulieren.

Dasto Elektro is vanaf het begin sponsor bij diverse sportverenigingen in Moordrecht, maar om ons werkgebied en klantenkring uit te breiden richting Zevenhuizen leek het ons een goede stap om ook sponsor van VV Groeneweg te worden.

We zijn zodoende sinds vorig jaar ook installateur bij VV Groeneweg en Elgersma/HvH. Afgelopen jaren hebben wij ons ook nuttig kunnen maken op en voor het Oogstfeest.

Onze band met Zevenhuizen is al jaren geleden ontstaan omdat wij beiden begonnen zijn bij Benning BV, een begrip in Zevenhuizen en omstreken.

Richard Datema en Wilco Stolk
www.dastoelektro.com