Gerbera United breidt uit met een locatie in Nootdorp.
Naast de locaties aan de Knibbelweg en Bredeweg openen we nu ook een derde locatie aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp.
Op deze drie locaties wordt er op 10,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera's gekweekt.

In 2009 zijn Dick Kooij en WP vd Berg begonnen met samenwerken en met de start van Gerbera United. In 2019 bestaan ze dan ook 10 jaar.

Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Gerbera United binnen de gerbera wereld het meest brede en gevarieerde assortiment kan neerzetten. Gerbera United onderscheidt zich van andere gerbera kwekers door unieke bloemtypes. zoals pasta, gerondo en spider soorten en piccolini's deze zijn maar 4 cm groot, terwijl een mini 7-8 cm groot is en een grootbloemige 10-11 cm. We kweken 157 verschillende soorten. en plukken ongeveer 47 miljoen gerbera's per jaar.

We helpen de bloemist en de groothandel zichzelf te onderscheiden. Klanten die 's morgen bestellen hebben de producten 's middags op de desgewenste locatie. We kunnen goed inspelen op de vragen van de klanten we zijn flexibel en service gericht. Door onze jarenlange ervaring en ons sterke team denken we gericht met de klanten mee, en kunnen we vaak een passende oplossing vinden. De bloemen worden iedere dag vers geplukt, en zijn te koop bij de diverse bloemnwinkels in Zevenhuizen. Vraag bij de bloemenwinkel naar producten van Gerbera United.

Voor meer info bezoek onze website: www.gerberaunited.nl
of volg ons op facebook of instagram.

https://www.facebook.com/gerberaunited/
https://www.instagram.com/gerbera.united/

Gerbera United

Gerbera United

Gerbera United