Dasto Elektro is sinds 2000 gevestigd in Moordrecht en veelal in de regio actief op het gebied van elektrotechniek.

Wij zijn veelal actief op het gebied van service en onderhoud van installaties en machines bij kleine en middelgrote bedrijven, maar hebben daarnaast ook nog steeds regelmatig werkzaamheden uit te voeren bij particulieren.

Dasto Elektro is vanaf het begin sponsor bij diverse verenigingen in Moordrecht, maar om ons werkgebied en klantenkring uit te breiden leek het ons een goede stap om ook sponsor van VV Groeneweg te worden.

We zijn zodoende sinds vorig jaar ook installateur bij VV Groeneweg en Elgersma. Afgelopen jaar hebben wij ons ook nuttig kunnen maken op het Oogstfeest.

Onze band met Zevenhuizen is al jaren geleden ontstaan omdat wij beiden begonnen zijn bij Benning BV, een begrip in Zevenhuizen.

Richard Datema en Wilco Stolk
www.dastoelektro.com