Het begint allemaal in de kassen van Gerbera United, in de gemeente Zuidplas. Met een locatie in Moerkapelle en de andere in Zevenhuizen, recht tegenover de voetbalvelden van VV Groeneweg. Hier wordt in totaal op zo’n 7,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera’s gekweekt. Met de focus op bijzondere rassen die niet in een boeket mogen ontbreken, richten we ons op de groothandel, die op hun beurt de bloemist belevert. Als de gerbera specialist mét bijzonder assortiment zien we het als onze taak om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de bloemist een origineel boeket kan creëren met onze onderscheidende gerbera’s.

De kwekers achter Gerbera United zijn Dick Kooij en W.P. van den Berg. Met elk een eigen specialiteit startten ze in 2008 Gerbera United op. Samen kweken ze het hele jaar door de mooiste en meest bijzondere gerbera’s; met inmiddels een uitgebreid assortiment klassieke schoonheden én bijzondere varianten in diverse kleuren en maten.

Gerbera United biedt een uitgebreid assortiment aan met speciale soorten via hun ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar aangevuld met de nieuwste variëteiten uit gerbera land. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s en de gevulde Gerondo. In 2018 zijn daar ook 6 Pastini soorten bijgekomen. De Pastini heeft een geheel eigen bloemvorm en is een opvallende nieuwkomer in gerbera land.

Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en klein- bloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Hier is Gerbera United uniek in.

Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor men op één adres terecht kan voor al hun gerbera’s.

Gerbera United levert op al de grote veilingen in Nederland. Klanten die 's morgens bestellen hebben de producten 's middags op de desgewenste locatie in huis. We kunnen goed inspelen op de vragen van de klanten, we zijn flexibel en service gericht. Door onze jarenlange ervaring en ons sterke team denken we gericht met de klanten mee en komen we tot passende oplossingen. De gerbera’s worden iedere dag vers geplukt en zijn te koop bij de diverse bloemenwinkels, ook in Zevenhuizen. Laat u verrassen en vraag bij uw bloemenwinkel naar de gerbera’s van Gerbera United.

Voor meer info bezoek onze website: www.gerberaunited.nl of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/gerberaunited