Avalanche+ betekent: witte lawine.

Avalanche+ staat als moderne klassieker op eenzame hoogte.

Avalanche+ is een witte roos met een zweempje groen die symbool staat voor zowel eindigheid als een nieuw begin.

20 miljoen wit schitterende witte Avalanche+ rozen brengt Kwekerij Rozenhof jaarlijks naar de markt. Zorgvuldig gekweekt! Zeven dagen van de week, het hele jaar door. Sierteelt in optima forma!

Avalanche roos

Familie Olieman is een echte rozentelersfamilie uit Zevenhuizen. Al ruim 30 jaar hebben zij ervaring met het kweken van rozen. Naast voetballen, wordt het vak met de paplepel ingegoten. Van vader op zoon.

Onze zoon Thijs speelt graag een partijtje prof op de gezellige voetbal vereniging Groeneweg, en daarom sponsoren wij de club graag.

Wij nodigen u van harte uit, om eens een bos witte Avalanche+ rozen te komen kopen uit de Fresh-White-Roses carrousel op locatie.Kwekerij Rozenhof B.V., Bredeweg 86b, Zevenhuizen.

Vers van de kweker, staat garant voor twee weken!

Caroussel

vaas met achtergrond