De naam Dijkshoorn komt terug bij 3 bedrijven welke met elkaar verbonden zijn, namelijk Loonbedrijf W.N. Dijkshoorn, Dijkshoorn Infra en Dijkshoorn Tuinen. De hoofdvestiging bevindt zich in Bergschenhoek, maar er wordt ook vanuit Zevenhuizen gewerkt.

Loonbedrijf W.N. Dijkshoorn

Het loonbedrijf levert diensten aan overheid en agrarische sector en realiseert complete projecten voor bedrijven, overheid en particulieren op het gebied van Grond-,Weg-, en Waterbouw. Om een integrale aanpak van projecten te kunnen bieden is er tevens een partnerschap aangegaan met Dijkshoorn Infra. Dijkshoorn Tuinen realiseert sinds 2 jaar diverse projecten voor particulieren, overheidsinstanties en sportverenigingen. Dit alles onder de energieke leidingvan Arie Dijkshoorn.

Informatie over het loonbedrijf vindt u op www.wndijkshoornbv.nl

Logo Dijkshoorn

 

Dijkshoorn Tuinen

Met uw tuin of terrein kunt u vele kanten op. Dijkshoorn Tuinen gaat graag  aan de slag met uw wensen om hiervan iets bijzonders te maken. Creativiteit is hierbij het motto! Dankzij de combinatie met ons grondverzetbedrijf W.N. Dijkshoorn BV kunnen wij het hele project voor u realiseren. Van het ruwe grondwerk naar de fijne afwerking.

Afbeelding: Een schooltuin in Schiebroek met speel-, leer- en belevingselementen verzorgd door Dijkshoorn Tuinen

Uw wensen en ideeën zijn voor ons het uitgangspunt om tot een creatief ontwerp te komen voor uw tuin of terrein. Afhankelijk van uw budget en het gebruiksdoel. Elementen worden naar wens ingebracht om de inrichting te completeren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Informatie vindt u op www.dijkshoorntuinen.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

DijkshoornTuinenlogo