Gerbera United is een gerbera kwekerij van 7,5 hectare met 2 locaties op de Knibbelweg in Zevenhuizen en op de Bredeweg 36 in Moerkapelle. De locatie aan de Knibbelweg ligt recht tegenover VV Groeneweg, we zijn dus de overburen van de voetbalclub. Gerbera United kweekt mini, grote en exclusieve gerbera's. In 2008 zijn Dick Kooij en WP vd Berg begonnen met samenwerken en met de start van Gerbera United. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Gerbera United binnen de gerbera wereld het meest brede en gevarieerde assortiment kan neerzetten.

Bloemenfotos Gerbera United 207

Op de Bredeweg telen we mini gerbera's en piccolini's op de Knibbelweg, mini, grootbloemige en exclusieve soorten. Gerbera United onderscheidt zich van andere gerbera kwekers door unieke bloemtypes. zoals pasta, gerondo en spider soorten en piccolini's, deze zijn maar 4 cm groot, terwijl een mini 7-8 cm groot is en een grootbloemige 10-11 cm. We kweken 87 verschillende soorten en plukken ongeveer 40 miljoen gerbera's per jaar.

Gerbera United

We helpen de bloemist en de groothandel zichzelf te onderscheiden. Klanten die 's morgens bestellen hebben de producten 's middags op de desgewenste locatie. We kunnen goed inspelen op de vragen van de klanten, we zijn flexibel en service gericht. Door onze jarenlange ervaring en ons sterke team denken we gericht met de klanten mee en kunnen we vaak een passende oplossing vinden. De bloemen worden iedere dag vers geplukt, en zijn te koop bij de diverse bloemenwinkels in Zevenhuizen. Vraag bij de bloemenwinkel naar producten van Gerbera United.

Voor meer info bezoek onze website: www.gerberaunited.nl of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/gerberaunited 

Gerbera United