NET IETS BETER DAN DE CONCURRENT

Sinds eind vorig jaar is er bij Garage Schmidt aan de Dorpsstraat te Zevenhuizen een nieuwe, ultramoderne Washtec Carwash geplaatst. Na vele jaren trouwe dienst was de oude wasstraat aan vervanging toe. Remco de Jong, directeur van Garage Schmidt, heeft gekozen voor de Washtec Carwash om zijn klanten net iets meer te bieden dan de omliggende carwash bedrijven.

 

Wasstraat Groenewegsite V3a

 

De WashTec-groep is wereldwijd de leidende onderneming op het gebied van autowassen, autowasstraten en carwash. WashTec autowastechnologie onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door hoge kwaliteit, uitgekiende techniek en innovatieve functies. Niet alleen het uitzonderlijk zacht wassende Softecs® en de wereldwijd unieke lineaire techniek zorgen voor een ongeëvenaarde waskwaliteit. Ook de meer dan 800 geregistreerde patenten getuigen van de bijzondere innovatieve vermogens van WashTec.

Het type waar voor gekozen is, is een zogenaamde roll-over wasinstallatie waarbij de auto stilstaat en de wasinstallatie beweegt. De borstels zijn vervaardigd van superzachte Softecs® vezels die een krasvrij resultaat garanderen. Het nieuwe superzachte materiaal SofTecs® van geschuimd polyethyleen verwijdert het vuil zachter dan elk ander materiaal. “U kunt zelf voelen hoe enorm zacht deze borstels zijn”, aldus de heer De Jong.

 

Wasstraat Groenewegsite V1 

 

Nieuw blijft nieuw. Nieuwe lak is geen probleem: het behouden van de oorspronkelijke lakglans is van groot belang. SofTecs® houdt uw lak duurzaam stralend.

Donkere lak – stralende glans. Het gebruikelijke PE-borstelmateriaal laat borstelsporen achter op autolak. Daardoor ontstaat een lichte, maar zichtbare sluier. Met SofTecs® behoudt de lak ook na ontelbare wasbeurten zijn glans, want SofTecs® laat geen sporen achter.

 

U KUNT ZELF VOELEN HOE ZACHT DE BORSTELS ZIJN

Deze installatie heeft tevens een hoge druk voorwas, schuim voorwas, wielwasreiniging met een druk van maar liefst 70 bar, onderkantwassing en een kantelbare countourvolgende droger. De carwash maakt gebruik van RainTecs® premium wax, de beste bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden. 

 

Wasstraat Groenewegsite V2

 

De Jong: “Washtec heeft hotwax vervangen door deze Raintecs®. Dit heeft een groter waterafstotend vermogen wat meer pareleffect en glans op de lak oplevert, en een groter waterafstotend effect.” Hij vervolgt: “Het eveneens aanwezige ShineTecs® polish programma zorgt bij regelmatig gebruik voor bescherming van de lak tegen zure regen, voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon, en zorgt voor een hoogglanzend oppervlak.”

 

KIEZEN EN BETALEN MET DE APP

De installatie is uitgerust met een kaartlezer met touchscreen en heeft de mogelijkheid om straks het wasprogramma via de WashWallet App te kopen.

 

De nieuwe carwash is inmiddels ruim 2 maanden in gebruik.

 

Wasstraat Groenewegsite