Werktalent

WerkTalent Zuidplas is een personeelsbemiddelaar die gekenmerkt wordt door betrokkenheid, service en een sterk regionaal karakter. Bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijk of vast personeel worden bij ons gekoppeld aan een ervaren gesprekspartner die begrijpt wat het belang is van de juiste medewerker op de juiste plaats. In de regio nemen wij een belangrijke spilfunctie in op het gebied van werkgelegenheid, geheel toegesneden op de regionale ontwikkelingen en behoeftes van bedrijfsleven en werkzoekenden. Wij bieden een full service HR-dienstverlening aan. U kunt bij ons terecht voor uitzenden, detacheren, werving en selectie, payroll, interim en outplacement.

De vestiging Zuidplas is opgericht vanuit een groeiende vraag vanuit het bedrijfsleven naar goed gekwalificeerd personeel in de regio. Door onze uitstekende kennis van de lokale markt en de bereidheid om mee te denken met bedrijven over hun personeelsvraagstukken zijn wij altijd weer in staat ons te onderscheiden. Het team van de vestiging Zuidplas bestaat uit ervaren mensen uit de personeelsbemiddelingsbranche. Wij geloven in een lange termijn samenwerking. U kunt bij ons altijd rekenen op een grote betrokkenheid en optimale service. Uiteraard wordt er één contactpersoon aan u toegewezen.

We sponsoren Groeneweg om ons steentje bij te dragen aan het spelplezier voor alle leden. Maar ook omdat enkele werknemers van WerkTalent Zuidplas al vele vele vele jaren veel plezier aan het voetbalspelletje wat door Groeneweg en al haar vrijwilligers al jaren mogelijk wordt gemaakt. Onze sponsering is dan ook mede als dank hiervoor.

Indien je meer informatie wenst over ons kijk dan gerust eens op www.werktalent.com of bel ons op telefoonnummer 0180-767001

Met een sportieve groet,

Team WerkTalent Zuidplas