Team WerkTalent Zuidplas, ken jij ons al?

Ons Team in Zevenhuizen bestaat uit Quinty, Kim, Ronald, Mario en Sascha en onze stagiaire Manon. Wij staan iedere dag klaar om voor iedereen een passende baan te vinden!

Heb jij behoefte aan personeel binnen de logistiek, techniek of office? Kom dan gerust…

Lees verder

Voor mensen die graag verse Avalanche+, Red Naomi rozen direct van de kweker willen kopen, hebben wij een rozen carrousel staan aan de:

Bredeweg 86B
2761KA Zevenhuizen (Zuid Holland)

De rozen zijn gekozen vanwege een goede houdbaarheid. Dagelijks worden de rozen geoogst en direct verkocht in onze Ro…

Lees verder

Een nieuw makelaarskantoor aan de Dorpsstraat 111b in Zevenhuizen. Niet helemaal nieuw want menigeen weet dat wij ook in Nieuwerkerk aan den IJssel gevestigd zijn. Groot geworden door een andere aanpak. Een Rotterdamse mentaliteit. Niet zeuren (lullen) maar poetsen zeggen wij dagelijks. Ons makelaar…

Lees verder

De naam Dijkshoorn komt terug bij 3 bedrijven welke met elkaar verbonden zijn, namelijk Loonbedrijf W.N. Dijkshoorn, Dijkshoorn Infra en Dijkshoorn Tuinen. De hoofdvestiging bevindt zich in Bergschenhoek, maar er wordt ook vanuit Zevenhuizen gewerkt.

Loonbedrijf W.N. Dijkshoorn

Het loonbedrijf lever…

Lees verder

Van der Linden Groep, onze trotse hoofdsponsor, is wedstrijdbal sponsor voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen: VV Groeneweg 1 – VFC 1.

Van der Linden Groep vertegenwoordigd de merken SEAT, Hyundai en ISUZU. Zij hebben vestigingen in Waddinxveen en Zoetermeer en draagt Groeneweg a…

Lees verder

Gerbera United breidt uit met een locatie in Nootdorp.
Naast de locaties aan de Knibbelweg en Bredeweg openen we nu ook een derde locatie aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp.
Op deze drie locaties wordt er op 10,5 hectare een grote diversiteit aan gerbera's gekweekt.

In 2009 zijn Dick Kooij en WP v…

Lees verder

Op zoek naar een nieuwe CV-ketel, of een erkende installateur? Stop met zoeken! Graag stelt Visser Verwarming zich aan u voor.

Lees verder

Uw auto laten wassen bij een duurzame wasstraat? We nodigen u van harte uit bij de Wash-In aan de Europalaan. Al jaren recyclen wij ons water. Door onze nieuwste apparatuur wordt het water nóg schoner en is het resultaat een nóg schonere auto. Sinds maart van dit jaar draaien wij op zonnepanelen en…

Lees verder