• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Sponsor uitgelicht: Mulder-Mazda

 • Mulder-Mazda, trotse sponsor van VV Groeneweg! 

  Mulder-Mazda is een écht familiebedrijf en bestaat sinds 1954. Wij maken het kopen van een Mazda een bijzondere gebeurtenis, de aflevering een feest en het bezit zorgeloos. Wij zijn Mulder-Mazda en doen altijd die onverwachte stap extra. Bij Mulder krijg je méér!

  Dat zie je aan alles. De hoogste prioriteit is dat onze klanten tevreden zijn. Bij Mulder-Mazda is dat geen loze kreet, we timmeren continu aan de weg om die belofte waar te blijven maken.

  Mulder-Mazda is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1954 is opgericht door ‘Opa Mulder’. Mulder startte met het exploiteren van een tankstation en het deur aan deur met een oliekar langsgaan om Rotterdamse huishoudens te voorzien van huisbrandolie. Toen in de jaren zestig het Nederlandse wagenpark groeide en de behoefte aan brandstof en vakkundig auto-onderhoud verder toenam, groeide ook het bedrijf Mulder.

  Gelukkig kon oprichter Mulder rekenen op de handelsgeest en het technisch inzicht van zijn twee stiefzoons, Gert en Jo Dols, die inmiddels ook tot de onderneming, toentertijd genaamd Automobiel- en Garagebedrijf A.J.Mulder & Zonen, waren toegetreden. In 1973 is Mulder door Mazda benaderd om het merk in Rotterdam te vertegenwoordigen en de rest is geschiedenis.

  Inmiddels is Mulder-Mazda, onder leiding van alweer de vierde generatie, de grootste Mazda dealer van Nederland, met vestigingen in Rotterdam, Waddinxveen en Barendrecht, hetgeen vooral te danken is aan de professionele-, creatieve-, maar altijd klantgerichte aanpak.

  Het enthousiaste team medewerkers van Mulder-Mazda zijn u ook in de huidige lock down graag van dienst. Uiteraard volgens de huidige RIVM regels.  

  Meer weten? Kijk op www.mulder-mazda.nl.