• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Sponsor uitgelicht: Gerbera United

 • In de kassen van Gerbera United wordt op zo’n 10,5 hectare gerbera’s gekweekt. Gerbera United heeft 3 locaties; Knibbelweg 17a in Zevenhuizen en Bredeweg 36 in Moerkapelle en de Nieuwkoopseweg 13 in Nootdorp.

  In 2009 zijn Dick Kooij en WP vd Berg begonnen met samenwerken en met de start van Gerbera United. Er werken nu 75 medewerkers.

  Unieke Gerbera's

  Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Gerbera United binnen de gerbera wereld het meest brede en gevarieerde assortiment kan neerzetten. Gerbera United onderscheidt zich van andere gerbera kwekers door unieke bloemtypes. Zoals pasta, gerondo en spider soorten en piccolini's deze zijn maar 4 cm groot, terwijl een mini 7-8 cm groot is en een grootbloemige 10-11 cm. We kweken 157 verschillende soorten. En plukken ongeveer 51 miljoen gerbera's per jaar.  

  Ieder dag vers geplukt 

  We helpen de bloemist en de groothandel zichzelf te onderscheiden. Klanten die ’s morgens bestellen hebben de producten 's middags  op de desgewenste locatie. We kunnen goed inspelen op de vragen van de klanten we zijn flexibel en service gericht. Door onze jarenlange ervaring en ons sterke team denken we gericht met de klanten mee, en kunnen we vaak een passende oplossing vinden. De bloemen worden iedere dag vers geplukt, en zijn te koop bij de diverse bloemenwinkels in Zevenhuizen. Vraag bij de bloemenwinkel naar producten van Gerbera United. 

  We verkopen onze bloemen nu ook zelf op diverse locaties:

  1. Nieuwkoopseweg 13 te Nootdorp 
  2. Veursestraatweg 203 te Leidschendam

  Voor meer info bezoek onze website: www.gerberaunited.nl of volg ons op facebook of instagram.