• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Voorbrood

  Ruim 100 jaar kwaliteit en service

  Kwaliteitsmeubelen, waar je met plezier naar kijkt. Voorbrood Wonen & Slapen in Zevenhuizen heeft alles om uw woning prachtig en comfortabel in te richten.

  Voorbrood Meubelen is een echt gerenommeerd familiebedrijf. De wortels van het bedrijf liggen in Rotterdam. In 1954 werd er voor het eerst een kleine showroom ingericht met plaats voor twee kasten en twee banken. Dit bleek een schot in de roos. Voorbrood groeide snel uit tot een begrip in de regio. In 2018 viert Voorbrood Meubelen haar 100-jarig bestaan: “een mijlpaal die we hebben kunnen behalen door bijna klassieke waarden hoog in het vaandel te houden.”

 • Inmiddels is de vierde generatie aan de slag in het familiebedrijf. 

  “Wij bieden een totaal assortiment waarin alle stijlen vertegenwoordigd zijn, van landelijk en klassiek tot lifestyle tot modern. Verder hebben wij onlangs onze showroom flink uitgebreid. Dit gedeelte is helemaal hotel chic ingericht. Voor het inrichten van uw slaapkamer kunt u ook bij ons terecht. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment relaxfauteuils – waaronder speciale maatwerkfauteuils – met of zonder sta-op functie. Ook voor mooie decoratie artikelen kunt u bij ons terecht in onze Decoshop.”

  Kwaliteit

  De gemene deler in de collectie van Voorbrood is toch wel kwaliteit. “Wij merken dat mensen weer kiezen voor kwaliteit. Daarnaast komt men bij ons omdat ze ontzorgd willen worden; ze willen meubels of een bed waar ze jaren plezier van hebben. Onze merken zijn dan ook van goede kwaliteit, denk aan Hofstede Raanhuis, Saunaco, BKS, Karat, Happy@Home, Auping, Van Landschoot en Norma.

  Service

  Wat een speciaalzaak als Voorbrood onderscheidt van anderen is kennis en service: “Wij kunnen naast ons showroom assortiment ook bijna alles leveren en aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Daarnaast hebben we een uitgebreid servicepakket en beschikken we over een eigen stoffeerderij.” Voor de service heeft Voorbrood Wonen & Slapen inmiddels 2 keer een warme douche van het programma Radar mogen ontvangen!

  Ervaar onze gastvrijheid! 

  Bij Voorbrood Wonen & Slapen vindt u kwaliteitsmeubelen tegen scherpe tarieven met een uitmuntende klantenservice. De showroom is inmiddels uitgebreid tot meer dan 6.000 m2. “Wij nodigen u graag uit voor een lekkere kop koffie om in een ongedwongen sfeer van de meubelen in onze showroom te komen genieten.”