• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Het einde van het ene product, is het begin van het andere. Dat maakt ons familiebedrijf Smits in Zevenhuizen sinds 1983 de verbindende schakel tussen de agrarische sector en de levensmiddelenindustrie.

  Een beter hergebruik van levensmiddelen en grondstoffen is de reden van ons bestaan. Begonnen vanuit de varkenshouderij, zit het circulaire denken in onze genen. Van deze hergebruiken hebben wij ons beroep gemaakt.

  Met bijna zestig medewerkers werken we dagelijks aan een organisatie die blijft innoveren en die een passie heeft voor het hergebruik van levensmiddelen. We werken aan targets, maar verliezen het werkgeluk niet uit het oog!

  Samen klaren we de klus. Blijft er iets liggen bij de een, dan pakt de ander dat op en maken we het samen af. Alleen samen kom je verder!

 • Smits is steeds op zoek naar ondernemende aanpakkers met een gevoel voor efficiĆ«ntie, innovatie en een goede teamgeest. We hebben werk in de productie, techniek, logistiek(heftruck) en doen veel aan onderzoek en ontwikkeling voor nieuwe circulaire oplossingen.

  Wil jij samen met ons verder groeien naar een nog toekomstbestendigere voedselketen? Kijk dan voor actuele vacatures op www.werkenbijsmits.nl of kom een bak koffie drinken met Matthijs.

  Mail: matthijsjansen@smitsinfo.nl

  Telefoon: 06 - 82 456 626

  www.smitszevenhuizen.nl