• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Sponsor belicht: Smits Zevenhuizen

 • Het einde van het ene product, is het begin van het andere. Dat maakt het familiebedrijf Smits in Zevenhuizen sinds 1983 de verbindende schakel tussen de agrarische sector en de levensmiddelenindustrie. 

  Wij werken continu aan beter hergebruik van levensmiddelen en grondstoffen. Het circulaire denken in onze genen. We ontwerpen, assembleren en installeren onze eigen machines van A tot Z.

  Wij geloven in ‘eigenaarschap’ in alle lagen van de organisatie. Dit creëert vrijheid en flexibiliteit, maar vraagt ook om vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid. Bij Smits werken we aan targets, maar verliezen het werkgeluk niet uit het oog!

  Ondernemende aanpakkers gezocht

  Met vijftig medewerkers werken we dagelijks aan een organisatie die blijft innoveren. Smits is steeds op zoek naar ondernemende aanpakkers met een gevoel voor efficiëntie, innovatie en een goede teamgeest.

  Werken bij Smits Zevenhuizen

  Wil jij samen met ons verder groeien naar een duurzame keten voor het produceren van het voedsel van de toekomst? Kijk dan voor actuele vacatures op:

  www.smitszevenhuizen.nl  / www.werkenbijsmits.nl

  Meer informatie

  Bekijk hieronder de video 'Wij zijn Smits Zevenhuizen' en neem gerust contact met ons op via e-mail: info@smitsinfo.nl en telefoon: 0182-374857 / 06-92456626(P&O).

  Tot ziens bij Smits!