• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • In het gouden jaar 1986 ontsprong Robart International BV als een eenmanszaak, geleid door de bevlogen Pieter Luik. Zijn passie? Zelfklevende folie, een ware ambacht voor de standbouw en retail formules.

  Na verloop van jaren ontwikkelde de onderneming een rollensnijmachine, eerst voor eigen gebruik, om die geliefde folie in diverse breedtes te kunnen snijden.

  Tegenwoordig draaien er wereldwijd meer dan 3000 machines bij distributeurs, gewijd aan het snijden van rollen, zelfs tot een indrukwekkende breedte van 320 cm (PVC/dakfolies), en meer.

  In 2008 trad Robert Luik toe tot het familiebedrijf, bijgestaan door zijn zus Sharon. Het productassortiment groeide gestaag, met onder andere automatische wikkelaars en sheeters.

  Robart International & VV Groeneweg:

  In de vroege jaren '80 plantte Pieter Luik sr. zijn wortels in Zevenhuizen. Na zijn rugbycarrière vond hij zijn toevlucht tot bedrijfsvoetbal en zette een nieuwe koers uit.

  Voor Robert Luik begon het allemaal als een pupil in de F-jes eind jaren 80. Met een kleine onderbreking in de C-tjes doorliep hij de volledige jeugd. Enkele jaren schitterde hij zelfs in de selectie (toen nog 4e en 5e klasse) om vervolgens nog een aantal seizoenen met een vriendenteam de velden in de regio te doorkruisen.

  Het doet ons goed te zien hoe Groeneweg bloeit en groeit. Met een warm hart dragen we de vereniging, met vele prachtige herinneringen, een bijzondere genegenheid toe. Daarom steunen en sponsoren we de club met plezier.

  Meer weten over Robart International?

  www.robartinternational.nl