• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Op 10.5 hectare verspreid over de locaties Nootdorp, Moerkapelle en Zevenhuizen teelt Gerbera United meer dan 130 rassen gerbera’s. Bij Gerbera United gebruiken we de meest innovatieve en duurzame teelttechnieken zoals LED-verlichting, ontvochtigingsinstallaties, E-boilers en energiedoeken.

  Gerbera United vindt altijd the perfect match tussen ons gerbera assortiment en de wensen van onze klant. Ontdek de meerwaarde van onze kwaliteit, duurzaamheid, teelt- en verwerkingsprocessen en klantgerichtheid. Ben je consument en kan jij wel wat kleur in je interieur gebruiken? Onze gerbera’s vind je in de bloemenwinkel, supermarkt of online bloemenwinkel.

  De feestdagen zijn inmiddels weer voorbij en maken plaats voor donkere, regenachtige dagen. Daardoor hebben veel mensen last van een winterdip. Wat helpt? De gerbera natuurlijk! Die kleurt je dag en brengt een lach op ieders gezicht.

  Styling at Home: Gerbera Styling Tips!

  Transformeer je omgeving met de levendige charme van gerbera's! Hier zijn enkele stylingtips om deze kleurrijke bloemen in je huis te laten schitteren:

  • Mix it up! Plaats de gerbera's in verschillende vazen met verschillende kleuren en maten voor een speelse uitstraling.

  • Snelle hydratatie: stop de bloemen zo snel mogelijk in zoet water - ze hebben geen tijd om dorst te krijgen!

  • Zorgvuldig afsnijden: Snij de gerberastelen 2-3 cm schuin af met een scherp mes of een scherpe schaar.

  • Schone omgeving: Gebruik altijd schone vazen, zodat uw bloemen er op hun best uitzien.

  • Vermijd extremen: Houd uw gerbera's uit de buurt van direct zonlicht, tocht of rijpend fruit.

  • Hydratatie is de sleutel: Zorg er vooral de eerste paar dagen voor dat uw vaas royaal gevuld is met water en ververs indien nodig.

  Gerbera kleurt je dag!

 • KOM IN DE KAS

  Op 6 april doen de locaties Moerkapelle en Nootdorp van Gerbera United mee met Kom in de Kas. Nootdorp zelfs 2 dagen! 6 en 7 april. Beide locaties zijn dan heel de zaterdag open voor publiek en Nootdorp ook op zondag.

  Kom jij langs in de kas?

  ***

  Ga voor meer informatie naar: 

  https://gerberaunited.nl/

  https://www.komindekas.nl/