• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Scherp Verpakkingen staat aan de top als leverancier van diverse verpakkingsoplossingen voor uiteenlopende bedrijfstakken. Met onze brede kennis bedienen we sectoren zoals Verhuizen, Bloemen en Planten, Industrie, Webshops en Bouw, waarbij we op maat gemaakte verpakkingsoplossingen bieden.

  Wat ons onderscheidt, gaat echter verder dan alleen het leveren van diverse verpakkingen. We bieden ook een uitgebreid scala aan diensten om uw processen en producten te optimaliseren. Onze diensten omvatten onderzoek en ontwikkeling van op maat gemaakte verpakkingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Daarnaast bieden we advies voor het optimaliseren van uw processen en producten, proefopstellingen voor het testen van nieuwe verpakkingsidee├źn, grondige analyses van verpakkingen in state-of-the-art laboratoria, en waardevolle ondersteuning en training bij de implementatie van verpakkingslijnen.

  Scherp Verpakkingen streeft naar voortdurende verbetering en innovatie, wat niet alleen tot uiting komt in onze producten maar ook in onze dienstverlening. We blijven innoveren en evolueren om te voldoen aan de groeiende eisen van de markt. Wat ons echt uniek maakt, is onze toewijding aan het leveren van diensten op het hoogste niveau. We streven er voortdurend naar om onze gewaardeerde klanten zorgeloosheid te bieden. Uw tevredenheid staat centraal, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Scherp Verpakkingen naadloos, professioneel en zorgeloos is. Kortom, ons streven naar excellentie en klantgerichtheid plaatst ons in een aparte categorie binnen de markt van verpakkingsoplossingen.

  Scherp Verpakkingen biedt de perfecte verpakkingsoplossingen voor alles wat verzonden, vervoerd of verscheept wordt! Van kartonnen dozen tot bubbelplastic, van plastic folie tot plakband en van elastiek tot hoekbeschermers; elk denkbaar verpakkingsmateriaal is te vinden in het uitgebreide magazijn van Scherp Verpakkingen in Zevenhuizen.

  Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Scherp Verpakkingen is een bekende speler op het gebied van duurzame verpakkingen. Onlangs hebben we de meest duurzame verhuisdoos van Nederland ontwikkeld en gelanceerd. Deze gecertificeerde 'cradle-to-cradle' doos is niet zomaar een verhuisdoos. Alles is duurzaam en gifvrij geproduceerd: van gerecycled karton tot de milieuvriendelijke inkt op de opdruk. Scherp Verpakkingen is trots om het eerste bedrijf in Nederland te zijn dat een gecertificeerde verhuisdoos aanbiedt die geen schade aan de natuur toebrengt, zelfs niet als deze onverhoopt in de natuur terechtkomt.

  Voor iedereen die duurzaam wil verhuizen, is deze doos te bestellen op onze zustersite voor particulieren: www.nederlandverhuist.nl.