• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Ben je op zoek naar een goede rijschool in Zevenhuizen en omgeving? Dan ben je bij rijschool HELDER ZH bij het juiste adres!
   
  Bij ons staat een Rijopleiding voor kwaliteit. Wij werken aan zelfvertrouwen, voertuigbeheersing en inzicht om optimaal te presteren tijdens je examen. 
   
  Om garant te staan voor de perfecte rijopleiding wordt er natuurlijk gekeken naar wat er nodig is per leerling. De rijlessen worden gegeven in een prettige sfeer, waarbij de leerlingen zich veilig en op hun gemak voelen. 
   
  De instructrice is gespecialiseerd in verschillende soorten leerstijlen. Hier wordt op geanticipeerd en gekeken naar wat er nodig is, om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. 
   
  Overigens krijg je autorijlessen van een vaste rij instructrice, waardoor je het voordeel hebt dat je een persoonlijke band op bouwt en jou vorderingen goed worden bijgehouden. En dat is juist erg belangrijk bij je rijopleiding. Zo pak je de te leren handelingen sneller op dan wanneer je iedere autorijles een andere rij instructeur naast je hebt zitten. 
   
  Natuurlijk wordt je thuis opgehaald en weer thuis gebracht zoals een rijles hoort te zijn. De instructrice houd de vorderingen bij op een speciale instructiekaart en neemt na iedere autorijles deze met jou door. 
   
  Kortom je wordt bij Rijschool HELDER ZH goed voorbereid voor je praktijk examen zodat je straks veilig, zelfverzekerd en zelfstandig deel kan nemen aan het verkeer. Lees de reviews en ervaringen van leerlingen die jou al voor zijn geweest op Google. 
   
  Heb je vragen of wil je graag beginnen met je auto rijlessen of ken je iemand die nog op zoek is naar de een goede rijschool? Meld je dan snel aan via Whatsapp 0615221818 of stuur een mailtje naar info@rijschoolhelderzh.nl.