• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Hoofdsponsor

  Van der Linden Groep trotse hoofdsponsor van VV Groeneweg….
  “Altijd dicht bij jou in de buurt”

  Iedereen die Van der Linden Groep kent, weet dat klanttevredenheid, een goede service en maatwerk onze speerpunten zijn. Een familiebedrijf dat al sinds 1939 bestaat. Wat ooit begon als fietsenmakerij om uiteindelijk een grote speler te worden in de autobranche. Een ding is nooit veranderd: wij opereren nog steeds vanuit de lange termijn visie. Dit betekent eerlijke deals en oprechte aandacht voor de klant, een familiebedrijf met vaste gezichten, waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan.

  Van der Linden Groep autobedrijven

  Met onze vestigingen in Waddinxveen op het Coenecoop, in Zoetermeer op bedrijventerrein Lansinghage en aan de Hallenweg in Leiden zijn wij altijd dicht bij jou in de buurt. Wij zijn dealer van de merken Hyundai, SEAT service en Isuzu voor verkoop en service. Daarnaast een groot overdekt occasioncenter met een ruime keus aan jong gebruikte auto’s en een aantal klassieke en exclusieve auto’s.

  U kunt bij ons terecht voor service- onderhoud- bandenhotel- apk keuring- airco onderhoud aan alle merken auto’s. Tevens kunnen wij uw auto kosteloos ophalen en weer thuis of op het werk afleveren na de werkzaamheden.

  www.vanderlinden-groep.nl

  ASW Autoschade Waddinxveen

  Gevestigd aan de Coenecoop 360 in Waddinxveen. ASW Autoschade Waddinxveen is een ultramodern gecertificeerd BOVAG garantiebedrijf en is een ultramodern gecertificeerd BOVAG-garantiebedrijf en Hyundai Merk Erkend Schadebedrijf. Met ons team verzorgen wij de complete schadeafhandeling en het schadeherstel van personenvoertuigen en bedrijfswagens. In onze 28 meter lange spuitcabine kunnen wij volgens de meest innovatieve technieken, veilig en duurzaam schades herstellen aan waterstofauto’s, bedrijfsauto’s, vrachtwagens, stadsbussen, boten, hijskranen, werkmaterieel. Daarnaast verzorgen wij alle vormen van industrieel spuitwerk.

  www.asw.nl

  DSW reclame
  DSW Reclame is een veelzijdig en allround reclamebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in carwrapping, vervoersreclame, gevelreclame, reclameborden, huisstijlen, reclameaankleding, XXL full-color printing. De kracht van DSW Reclame ligt op het gebied van creatief meedenken met opdrachtgevers en het aanleveren van technisch hoogwaardige oplossingen voor alle reclameprojecten. DSW Reclame is onderdeel van de Van der Linden Groep.

  www.dswreclame.nl

  Van der Linden Groep Leasing

  Voor alle merken kunt u bij ons terecht voor operationele leasing. Wij bedienen zowel de private lease markt als de zakelijke lease markt.

   

  Voor meer informatie kijk of www.vanderlinden-groep.nl. Wij heten u graag welkom op een van onze bedrijven, de koffie staat al klaar!