• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • HJO Journaal

  1e Jaargang, editie 02, maat 2023

   

  “Je kunt beter ten onder gaan met je eigen visie dan met de visie van een ander”.               ~Johan Cruijff~ ®VI 20-05-1989

   

  Thema-avond

  Dinsdagavond 14 maart was een docent van de KNVB op bezoek om een thema-avond te verzorgen dat in het kader stond van ‘Het project gelijke kansen’. Een groot compliment hierbij voor de volledige trainersstaf en begeleiding van de JO10 en de spelers. Zij durfden het aan om de wijze hoe de opgestarte pilot steeds meer vorm krijgt, ten overstaan van de KNVB en alle aanwezigen te delen d.m.v. een ingelaste extra training. Een compliment ook dat deze goed bezochte avond zoveel interesse wekte bij veel van onze jeugdtrainers en leiders. Een mooie basis ook om de samenwerking naar een steeds hoger plan te tillen. Erg leerzaam voor mij was ook om de ontstane discussies aan te horen en te ervaren hoe de trainers/leiders de visie van de KNVB vertaalden naar en/of vergeleken met hun eigen visie. In het vorige journaal schreef ik dat we gaan proberen toe te werken naar een plan dat overeenkomt met de tijdsgeest waarin we nu sporten. Een plan dat v.v. Groeneweg moet passen, waarbij het unieke karakter van de vereniging herkenbaar blijft. Een plan ook waarin een goede balans moet ontstaan tussen alle goede individuele visies en verbeterpunten die nodig zijn om tot een gezamenlijke visie te komen.

   

  Uitgestelde presentatie

  De eerder aangekondigde presentatie voor de gehele onderbouw, overige belangstellenden en ouders is opnieuw ingepland op dinsdag 28 maart. Inloop om 19:15, aanvang 19:30-21:00. Samen met het (jeugd) bestuur hopen wij zo transparant mogelijk de balans waar ik over schrijf met jullie te delen en alvast wat contouren zichtbaar te maken m.b.t. het seizoen 2023-2024.

   

  Vertraging

  Door de vele ontwikkelingen op en rond de velden hebben er nog geen gesprekken plaatsgevonden over de ambitie van de huidige trainers m.b.t. het seizoen 2023-2024, sorry hiervoor. Maar Bram is nu druk om een planning te maken zodat er snel duidelijkheid zal ontstaan in deze.

   

  Proefballonnen

  De pilot bij de JO10, gesprekkencyclus met trainers, registratie m.b.t. ontwikkeling spelers en doorstroming spelers zijn o.a. wat voorbeelden van experimenten die lopen om te ervaren hoe we met elkaar tot die gezamenlijke visie komen. Niet alle ontwikkelingen zullen direct voor iedereen zichtbaar zijn, maar we blijven ons best doen zo transparant mogelijk te communiceren.

   

  Kom u dinsdag 28 maart?

   

   

  Met sportieve en vriendelijke groet,

  Hennie Bakker