Clips Fotografie

• Glasvezelcampagne in Zevenhuizen en Moerkapelle

Beste leden van V.V. Groeneweg,

De glasvezelcampagne in Zevenhuizen en Moerkapelle is inmiddels al een tijdje aan de gang. Als tenminste 20% van de inwoners, 'ja' zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 februari 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel in onze gemeente. De aanleg van het netwerk start dan in het voorjaar van 2022.

Wij van V.V. Groeneweg vinden het van groot belang dat ook wij, in Zevenhuizen, aangesloten worden op glasvezel om zo te profiteren van snel, stabiel en betaalbaar internet dat klaar is voor de toekomst. In deze tijd is dat belangrijker dan ooit. Daarom werkt V.V. Groeneweg samen met Delta Fiber.

• Meld je vóór 2 Februari aan via onze pagina.

Onderdeel van deze samenwerking is de sponsoring van onze vereniging. Overweeg je om een Glasvezelabonnement af te sluiten? Doe dat dan via onze vereniging. Via onderstaande linkjes kan jij je aanmelden voor glasvezel van Caiway of DELTA. Onze vereniging ontvangt dan € 50,- aan sponsorinkomsten! Jij als nieuwe klant ontvangt €25,- op je bankrekening! Als je voor 2 februari inschrijft betaal je geen aansluitingskosten t.w.v. € 650,- Belangrijk om te weten dat het sponsorbedrag en de eenmalige korting van €25,- alleen uitgekeerd worden indien je, je aanmeld via onderstaande linkjes.

Aanmelden bij Caiway doe je hier.

• Aanmelden bij DELTA doe je hier.

• Steun de vereniging!

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat de 20% behaald wordt en we straks ook echt aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Om zoveel mogelijk mensen in Zevenhuizen zich aan te laten melden en zo ook een mooi sponsorbedrag op te halen, hebben wij de hulp nodig van jullie als leden.

Ik wil jullie vragen om de linkjes te delen met de buren, familie en vrienden, en hun te vragen om zich via onze linkjes aan te melden.

Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat de 20% behaald wordt en ons dorp ook echt aangesloten worden op Glasvezel.

Namens V.V. Groeneweg,

Ed Roos