• Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

  Clips Fotografie

 • Op maandag 05 juni jl. was het dan zover. De dag dat Ferry examen moest/mocht doen om het felbegeerde UEFA C diploma van de K.N.V.B. in de wacht te slepen.
  De dag ook waar hij de afgelopen maanden, onder de bezielende begeleiding van zijn praktijkbegeleider Erik van Loon (o.a. trainer JO19) naartoe heeft gewerkt.

  Bij Ferry zat de spanning er goed in.
  Logisch, als je jezelf terdege voorbereid op papier en de randvoorwaarden vooraf goed op orde brengt, maar op de dag zelf nog te maken krijgt met diverse afzeggingen van spelers die je het vertrouwen had gegeven om het examen tot een succes te maken. Gelukkig waren er ook een aantal toppers bereid om ad-hoc tijd vrij te maken en zich in te zetten voor Ferry. Een woord van grote dank aan Erik en de totale selectie die het praktijkgedeelte voor de trainer van een gouden randje hebben voorzien, klasse mannen.

  Met ongekende trots en welgemeende felicitaties namens iedereen die v.v. Groeneweg een warm hart toedraagt is Ferry, donderdag 08 juni tijdens ‘een tafeltjes avond’, even in de schijnwerpers geplaatst door het bestuur, de collega trainers en de HJO.

  Ferry, heel veel succes gewenst met je trainersdiploma. Je blijft het komende seizoen 2023-2024 gelukkig aan v.v. Groeneweg verbonden, dus wellicht kunnen we je eerste successen als gediplomeerd trainer gezamenlijk nog vieren.