Clips Fotografie

• Familiedag 20 augustus 2022

• VV Groeneweg Familiedag 2022 zaterdag 20 augustus!

Het wordt een fantastische dag met een super leuk programma. Iedereen is welkom vanaf 11.00 uur bij V.V. Groeneweg. Houd onze website en social media in de gaten voor updates over het programma!

Ben jij er ook bij?

Ouder-kind voetbal

Wil je meedoen met het ouder-kind voetbal op de familiedag? Stel een team samen en verzin een naam voor het team. Mail dit vervolgens naar jeugd@vvgroeneweg.nl.

Binnenkort komt het schema van de dag online, waarop je kan zien wanneer je aan de beurt bent.

De wedstrijden worden gespeeld op de veldgrootte waarop de jaargroep altijd speelt en duren ca. 15 minuten. Het ouder-kind voetbal is voor de Kabouters tot en met de JO13.

7 x 7 voetbaltoernooi

Natuurlijk is er voor de andere teams (JO14 t/m senioren) ook een voetbalactiviteit. Schrijf je in, samen met je vrienden en vriendinnen, voor het 7 x 7 voetbaltoernooi.

Er zijn 3 poules: 1 poule voor de serieuze/ professionele spelers en 2 poules voor de vriendenteams.

Stuur een mail naar jeugd@vvgroeneweg.nl met daarin de naam van het team, de aanvoerder en zijn/haar mailadres of telefoonnummer en of je ingedeeld wilt worden bij de professionals of de vriendenteams.

De wedstrijden zijn 's middags en aan het begin van de avond en duren 15 of 20 minuten.

Vrijwilligers (bar, keuken, activiteiten)

Zaterdag 20 augustus om 11.00 uur begint de familiedag. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor 2 uurtjes achter de bar, om hamburgers te bakken, of een taak bij één van de activiteiten voor de jeugd.

Als iedereen 2 uurtjes helpt wordt het een topdag.

Stuur een mail naar jeugd@vvgroeneweg.nl met daarin je naam en telefoonnummer en geef aan of je tussen 11.00 en 17.00 of tussen 17.00 en 23.00 uur ingedeeld wil worden.

Tot ziens bij de VV Groeneweg Familiedag zaterdag 20 augustus!